Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: Anladın mı Kemal?

SİYASET 29.11.2017 - 15:20, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş sözler: Anladın mı Kemal?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yerli ve milli anlayışı ortaya çıkardık anladın mı Kemal? Artık en büyük projeleri dahi kendi müteahhitlerimizle yapabiliyoruz. İstanbul'daki yeni havalimanı bunun en çarpıcı örneklerindendir" dedi.
Erzurum son haber / Erzurum - İstanbul'un geçmişine de değinen Erdoğan, "Biz İstanbul'u devraldığımızda İstanbul adeta susuzluktan kıvranıyordu. İSKİ tam manasıyla iflas etmiş, her tarafı dökülen, adı sadece yolsuzluklarla anılan bir kurum haline gelmişti. İstanbul'u 2,5 milyar dolarlık borçla CHP zihniyetinden devraldık" ifadesini kullandı.    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor.Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:   'ANLADIN MI KEMAL'     Yerli ve milli anlayışı ortaya çıkardık anladın mı Kemal? Artık en büyük projeleri dahi kendi müteahhitlerimizle yapabiliyoruz. İstanbul'daki yeni havalimanı bunun en çarpıcı örneklerindendir.   BOŞUNA KONUŞMASINLAR   Türkiye'de daha önce 48 milyon dekar olan bu kadar alan sulanabilirken, bu rakam halihazırda 65.3 milyon dekardır. Hedefimiz 85 milyon dekar olan sulanabilir arazilerimizin tamamına bu imkanı sağlamaktır. Yeni yatırımlar yanında mevcut altyapının ıslahı konusunda da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Sadece kendi sınırlarmızla kalmadık, KKTC'ye de su götürdük. Afrika'da da 2 milyon kişinin temiz suya erişimini sağladık. Uygun alanı olan her yerde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. 2023'e kadar 7 milyar fidanı toprakla buluşturmuş olacağız. Çevrecilikte bizimle kimse yarışamaz. Boşuna konuşmasınlar. Yok Greenpeace'ciymiş, yok şucuymuş, yok bucuymuş. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yerli ve milli anlayışı ortaya çıkardık anladın mı Kemal? Artık en büyük projeleri dahi kendi müteahhitlerimizle yapabiliyoruz. İstanbul'daki yeni havalimanı bunun en çarpıcı örneklerindendir" dedi.

Erzurum son haber / Erzurum - İstanbul'un geçmişine de değinen Erdoğan, "Biz İstanbul'u devraldığımızda İstanbul adeta susuzluktan kıvranıyordu. İSKİ tam manasıyla iflas etmiş, her tarafı dökülen, adı sadece yolsuzluklarla anılan bir kurum haline gelmişti. İstanbul'u 2,5 milyar dolarlık borçla CHP zihniyetinden devraldık" ifadesini kullandı. 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni'nde konuşuyor.Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

 

'ANLADIN MI KEMAL'

 

 

Yerli ve milli anlayışı ortaya çıkardık anladın mı Kemal? Artık en büyük projeleri dahi kendi müteahhitlerimizle yapabiliyoruz. İstanbul'daki yeni havalimanı bunun en çarpıcı örneklerindendir.

 

BOŞUNA KONUŞMASINLAR

 

Türkiye'de daha önce 48 milyon dekar olan bu kadar alan sulanabilirken, bu rakam halihazırda 65.3 milyon dekardır. Hedefimiz 85 milyon dekar olan sulanabilir arazilerimizin tamamına bu imkanı sağlamaktır. Yeni yatırımlar yanında mevcut altyapının ıslahı konusunda da önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Sadece kendi sınırlarmızla kalmadık, KKTC'ye de su götürdük. Afrika'da da 2 milyon kişinin temiz suya erişimini sağladık. Uygun alanı olan her yerde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. 2023'e kadar 7 milyar fidanı toprakla buluşturmuş olacağız. Çevrecilikte bizimle kimse yarışamaz. Boşuna konuşmasınlar. Yok Greenpeace'ciymiş, yok şucuymuş, yok bucuymuş. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.