Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Prensesi Mikasa ile görüştü

ASAYİŞ 09.09.2018 - 18:44, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Japonya Prensesi Mikasa ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklıʹdaki  konutundan çıkarak Yıldız Sarayı Mabeyn Köşküʹne geldi. Erdoğan, sabah saatlerinde İstanbulʹa gelen Japonya Prensesi Akiko  Mikasaʹyı burada kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen kabul, yaklaşık bir buçuk saat sürdü. ANKARA, KIRŞEHİR VE İSTANBULʹDA ETKİNLİKLERE KATILACAK Japonya Prensesi Akiko Mikasa, 9-14 Eylül tarihlerinde  Ankara, Kırşehir ve İstanbulʹda çeşitli etkinliklere katılmak üzere Türkiyeʹye  geldi. Alınan bilgiye göre, Japonya İmparatorluk Hanedanı mensubu Prenses  Akiko Mikasa, bu sabah İstanbulʹa geldi. ˮPrens Mikasa Vakfıˮnın Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesiʹnde  düzenlenecek etkinliklerine katılmak üzere Türkiyeʹye gelen Prenses Akiko,  Ankaraʹdaki programına Pazartesi sabah Anıtkabirʹde başlayacak .Japonya Prensesi Akiko, Türk Japon Vakfıʹnı ziyaretinin ardından,  Kırşehirʹde Kaman Kalehöyükʹte bulunan Japon Anadolu Arkeoloji Enstitüsüʹnü  ziyaret edecek.Prenses Akiko, 2014 yılında da Türkiyeʹye ziyarette  bulunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklıʹdaki  konutundan çıkarak Yıldız Sarayı Mabeyn Köşküʹne geldi. Erdoğan, sabah saatlerinde İstanbulʹa gelen Japonya Prensesi Akiko  Mikasaʹyı burada kabul etti. Basına kapalı olarak gerçekleşen kabul, yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

ANKARA, KIRŞEHİR VE İSTANBULʹDA ETKİNLİKLERE KATILACAK

Japonya Prensesi Akiko Mikasa, 9-14 Eylül tarihlerinde  Ankara, Kırşehir ve İstanbulʹda çeşitli etkinliklere katılmak üzere Türkiyeʹye  geldi. Alınan bilgiye göre, Japonya İmparatorluk Hanedanı mensubu Prenses  Akiko Mikasa, bu sabah İstanbulʹa geldi. ˮPrens Mikasa Vakfıˮnın Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesiʹnde  düzenlenecek etkinliklerine katılmak üzere Türkiyeʹye gelen Prenses Akiko,  Ankaraʹdaki programına Pazartesi sabah Anıtkabirʹde başlayacak .Japonya Prensesi Akiko, Türk Japon Vakfıʹnı ziyaretinin ardından,  Kırşehirʹde Kaman Kalehöyükʹte bulunan Japon Anadolu Arkeoloji Enstitüsüʹnü  ziyaret edecek.Prenses Akiko, 2014 yılında da Türkiyeʹye ziyarette  bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.