Curling 2. Lig müsabakaları devam ediyor

SPOR 17.12.2017 - 13:18, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Curling 2. Lig müsabakaları devam ediyor

ürkiye Curling Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig 1 etap müsabakaları devam ediyor. 8 gündür devam eden müsabakalara 102 takım katılıyor
Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, yaptığı açıklamada, “Türkiye Curling Federasyonu ikinci lig birinci kademesi 8 gündür Erzurum'da devam ediyor. Birinci kademe 61 kulüp 102 takım iştirak etti. Türkiye'nin 12 ilinden katılım oldu ilk kez curling tarihinde bu kadar fazla yoğun katılım var. Buradan seri başı olan kulüplerimiz 2.lige direk katılma hakkı elde edecekler en iyi ikilerde çekiç atma özelliğine göre onlarda 2.lige katılma hakkı elde edecekler. Ocak ayında da 2.ligi yapmış olacağız. Önümüzdeki yıllarda git gide gelişmiş olacak çok yoğun bir talep var Türkiye’nin birçok yerinde curling salonu var. Türkiye’de curlingin bilinirliği de farkındalığı da oldukça iyi durumda” dedi.
ürkiye Curling Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig 1 etap müsabakaları devam ediyor. 8 gündür devam eden müsabakalara 102 takım katılıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye Curling Federasyonu Başkanı Kenan Şebin, yaptığı açıklamada, “Türkiye Curling Federasyonu ikinci lig birinci kademesi 8 gündür Erzurum'da devam ediyor.

Birinci kademe 61 kulüp 102 takım iştirak etti. Türkiye'nin 12 ilinden katılım oldu ilk kez curling tarihinde bu kadar fazla yoğun katılım var. Buradan seri başı olan kulüplerimiz 2.lige direk katılma hakkı elde edecekler en iyi ikilerde çekiç atma özelliğine göre onlarda 2.lige katılma hakkı elde edecekler. Ocak ayında da 2.ligi yapmış olacağız. Önümüzdeki yıllarda git gide gelişmiş olacak çok yoğun bir talep var Türkiye’nin birçok yerinde curling salonu var. Türkiye’de curlingin bilinirliği de farkındalığı da oldukça iyi durumda” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.