Curling A Milli Takımını Uğurladık

SPOR 12.11.2018 - 22:50, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Curling A Milli Takımını Uğurladık

Avrupa Curling Şampiyonasına katılacak olan A Milli Takımını Estonya'ya uğurladık.
Erzurumsonhaber / Erzurum - 16 - 24 Kasım 2018 tarihleri arasında Estonya'nın Tallinn şehrinde düzenlenecek Avrupa Curling Şampiyonası için A Milli Takımımız bugün yola çıktı.   Kafile Başkanlığını Federasyonumuz Başkan Vekili Ahmet Çelebi'nin yaptığı kafilede Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karahan'da kafile idarecisi olarak görev yapacak,   13-15 Kasım tarihlerinde son hazırlıklarını Şampiyonanın yapılacağı salonda sürdürecek olan kafilenin Antrenörleri Ahmet Çelik ve Sadık Topaloğlu; Sporcularımıza güvenimiz tam diyerek Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip başarılarla dönmeyi hedeflediklerini bildirdi.   Avrupa Curling Şampiyonası Mili Takım Kafile Listesi; Kafile Başkanı : Ahmet ÇELEBİ Milli Takım İdarecisi : Erdal KARAHAN  Erkek Milli Takım Antrenörü : Ahmet ÇELİK Kadın Milli Takım Antrenörü : Sadık TOPALOĞLU   Erkek Takım Sporcuları; Uğurcan KARAGÖZ Oğuzhan KARAKURT Emre KARAMAN Muhammed Enes ÇAĞLAYAN Muhammed Zeki UÇAN     Kadın Takım Sporcuları; Dilşat YILDIZ Öznur POLAT Semiha KONUKSEVER Özlem POLAT Beyzanur KONUKSEVER     Erzurumsonhaber.com olarak Avrupa Curling Şampiyonasında Milli Takım kafilemize başarılar dileriz.
Avrupa Curling Şampiyonasına katılacak olan A Milli Takımını Estonya'ya uğurladık.

Erzurumsonhaber / Erzurum - 16 - 24 Kasım 2018 tarihleri arasında Estonya'nın Tallinn şehrinde düzenlenecek Avrupa Curling Şampiyonası için A Milli Takımımız bugün yola çıktı.

 

Kafile Başkanlığını Federasyonumuz Başkan Vekili Ahmet Çelebi'nin yaptığı kafilede Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karahan'da kafile idarecisi olarak görev yapacak,

 

13-15 Kasım tarihlerinde son hazırlıklarını Şampiyonanın yapılacağı salonda sürdürecek olan kafilenin Antrenörleri Ahmet Çelik ve Sadık Topaloğlu; Sporcularımıza güvenimiz tam diyerek Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip başarılarla dönmeyi hedeflediklerini bildirdi.

 

Avrupa Curling Şampiyonası Mili Takım Kafile Listesi;

Kafile Başkanı : Ahmet ÇELEBİ

Milli Takım İdarecisi : Erdal KARAHAN 

Erkek Milli Takım Antrenörü : Ahmet ÇELİK

Kadın Milli Takım Antrenörü : Sadık TOPALOĞLU

 

Erkek Takım Sporcuları;

Uğurcan KARAGÖZ

Oğuzhan KARAKURT

Emre KARAMAN

Muhammed Enes ÇAĞLAYAN

Muhammed Zeki UÇAN

 

 

Kadın Takım Sporcuları;

Dilşat YILDIZ

Öznur POLAT

Semiha KONUKSEVER

Özlem POLAT

Beyzanur KONUKSEVER

 

 

Erzurumsonhaber.com olarak Avrupa Curling Şampiyonasında Milli Takım kafilemize başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.