Curling A Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonasına gidiyor

SPOR 14.11.2019 - 11:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Curling A Milli Takımlarımız Avrupa Şampiyonasına gidiyor

Erzurumsonhaber / Erzurum - Avrupa Curling Şampiyonası 16 - 24 Kasım 2019 tarihleri arasında İsveç'in Helsingborg şehrinde düzenlenecektir.     Şampiyonaya 18 ülkeden 26 takım katılacaktır.  Şampiyonaya Erzurum'da hazırlanan Erkek ve Kadın A Milli Takımımızın kampı 13 Kasım 2019 tarihinde sona erdi ve kafile 14 Kasım 2019 tarihinde Helsingborg'a seyahat edecektir.      Şampiyonada Kadın Milli Takımımız grubunda Belarus, İngiltere, İspanya, Finlandiya, Macaristan, İtalya, Litvanya, Polonya ve Slovakya ile mücadele edecektir. Erkek Milli Takımımız ise grubunda Polonya, Litvanya, Letonya, İsrail, Fransa, Belarus ve Avusturya ile mücadele edecektir.      Şampiyonada ilk maçımıza Erkek Milli Takımımız Litvanya karşısında çıkacaktır. Kadın Milli Takımımız ilk maçında ise Polonya'nın rakibi olacaktır. Müsabakalar 16 Kasım 2019 tarihinde başlayacak ve 23 Kasım 2019 tarihinde sona erecektir.     Avrupa Curling Şampiyonasına katılacak idareci, antrenör ve sporcularımıza erzurumsonhaber ailesi olarak başarılar dileriz.   
Erzurumsonhaber / Erzurum - Avrupa Curling Şampiyonası 16 - 24 Kasım 2019 tarihleri arasında İsveç'in Helsingborg şehrinde düzenlenecektir.
 
 
Şampiyonaya 18 ülkeden 26 takım katılacaktır.  Şampiyonaya Erzurum'da hazırlanan Erkek ve Kadın A Milli Takımımızın kampı 13 Kasım 2019 tarihinde sona erdi ve kafile 14 Kasım 2019 tarihinde Helsingborg'a seyahat edecektir. 
 
 
Şampiyonada Kadın Milli Takımımız grubunda Belarus, İngiltere, İspanya, Finlandiya, Macaristan, İtalya, Litvanya, Polonya ve Slovakya ile mücadele edecektir. Erkek Milli Takımımız ise grubunda Polonya, Litvanya, Letonya, İsrail, Fransa, Belarus ve Avusturya ile mücadele edecektir. 
 
 
Şampiyonada ilk maçımıza Erkek Milli Takımımız Litvanya karşısında çıkacaktır. Kadın Milli Takımımız ilk maçında ise Polonya'nın rakibi olacaktır. Müsabakalar 16 Kasım 2019 tarihinde başlayacak ve 23 Kasım 2019 tarihinde sona erecektir.
 
 
Avrupa Curling Şampiyonasına katılacak idareci, antrenör ve sporcularımıza erzurumsonhaber ailesi olarak başarılar dileriz.   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.