Curling salonu liglere hazır

SPOR 13.02.2019 - 10:55, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Curling salonu liglere hazır

Erzurum Curling Salonu ligler için hazırlandı. Curling Federasyonu da salondaki buz teknisyenlerine özel kıyafet dağıttı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı curling salonu olan ve dünyanın sayılı curling salonları arasında yer alan Erzurum Curling Salonu, ligler için hazırlandı. 2011 UNIVERSIADE kapsamında yapılan ve Türk sporuna kazandırılan Curling Salonunu ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Curling Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Çelebi, yönetim kurulu üyesi Erdal Karahan ve Curling İl Temsilcisi Resul Çelebi, Curling Federasyonu tarafından özel hazırlanan montları buz teknisyenleri ve teknik ekibe dağıttı. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan curling salonu Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak olan liglere ev sahipliği yapacak.    2019 yılı içerisinde  Curling Salonunda yapılacak olan liglerin programı şöyle: 18-21 Şubat - Unilig, 24-30 Mart - 2. Lig, 30 Nisan - 05 Mayıs - 1. Lig,  15-16 Haziran’da Finaller. 
Erzurum Curling Salonu ligler için hazırlandı. Curling Federasyonu da salondaki buz teknisyenlerine özel kıyafet dağıttı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Türkiye’nin en büyük ve kapsamlı curling salonu olan ve dünyanın sayılı curling salonları arasında yer alan Erzurum Curling Salonu, ligler için hazırlandı. 2011 UNIVERSIADE kapsamında yapılan ve Türk sporuna kazandırılan Curling Salonunu ziyaret eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Curling Federasyonu Başkan Vekili Ahmet Çelebi, yönetim kurulu üyesi Erdal Karahan ve Curling İl Temsilcisi Resul Çelebi, Curling Federasyonu tarafından özel hazırlanan montları buz teknisyenleri ve teknik ekibe dağıttı. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan curling salonu Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak olan liglere ev sahipliği yapacak. 


  2019 yılı içerisinde  Curling Salonunda yapılacak olan liglerin programı şöyle: 18-21 Şubat - Unilig, 24-30 Mart - 2. Lig, 30 Nisan - 05 Mayıs - 1. Lig,  15-16 Haziran’da Finaller. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.