Dadaş Düello'dan Sağ Çıktı

SPOR 17.04.2021 - 21:21, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dadaş Düello'dan Sağ Çıktı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ohhhhh beee! İlk önce bir derin ohhh çekelim, kendimize gelelim! Çünkü öldük öldük dirildik! Maç bir geldi bir gitti, ama en sonunda Erzurumspor'un oldu! Dadaş, Lig'de kümede kalma rakiplerinden biri olan Denizlispor'u hem de deplasmanda mağlup ederek rakibinin fişini çekip kendisini ise hayata bağladı...   Ahh Yılmaz Hocam Ahhh...   Yılmaz hocanın iyi niyetinden gram şüphem yok, futbol bilgisini tartışmak futbola hakaret olur, ama Yılmaz Vural çıkardığı kadrolar ve geç kaldığı oyuncu değişiklikleri ile çok puan kaybetti bugüne kadar. Maça Richardo Gomes ile başlamasının, Oltan Karakollukçu'nun oyuna girdiği andan itibaren yaptıklarıyla ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.   Rica ediyorum Yılmaz Hocam, ne olur artık doğru kadro ile çıkalım sahaya! Doğru işler yapınca skor ne olursa olsun takımın direncini defalarca gördük, özellikle de bugün.   Hafta içi yaşananlar...   Erzurumspor gelenek haline getirdiği kaos ortamını bu hafta da sürdürdü, önce Aatif Chahechouhe, Mostapha El Kabir, Brahim Darri teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldı, daha sonra ise arkadaşlarım yoksa ben de yokum diyen Manuel da Costa kadro dışı kaldı! Lig'de kalma mücadelesinin yaşandığı böyle kritik bir zamanda böylesine önemli bir kararı almak büyük risk, umarız bu risk ortamından Erzurumspor kazançlı çıkar, bugün alınan galibiyet bunun habercisi olur.   İki maçı al lig yeniden başlasın demiştim...   Erzurumspor bu iki maçtan birini aldı, şimdi iddia ediyorum hafta içi Malatyaspor'u mağlup ederse Lig'de kalmanın en büyük adayı olur, haydi Erzurumspor henüz hiçbir şey bitmedi savaşa devam...!

Erzurumsonhaber / Erzurum - Ohhhhh beee!


İlk önce bir derin ohhh çekelim,


kendimize gelelim!


Çünkü öldük öldük dirildik!


Maç bir geldi bir gitti, ama en sonunda Erzurumspor'un oldu!


Dadaş, Lig'de kümede kalma rakiplerinden biri olan Denizlispor'u hem de deplasmanda mağlup ederek rakibinin fişini çekip kendisini ise hayata bağladı...

 

Ahh Yılmaz Hocam Ahhh...

 

Yılmaz hocanın iyi niyetinden gram şüphem yok, futbol bilgisini tartışmak futbola hakaret olur, ama Yılmaz Vural çıkardığı kadrolar ve geç kaldığı oyuncu değişiklikleri ile çok puan kaybetti bugüne kadar. Maça Richardo Gomes ile başlamasının, Oltan Karakollukçu'nun oyuna girdiği andan itibaren yaptıklarıyla ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Rica ediyorum Yılmaz Hocam, ne olur artık doğru kadro ile çıkalım sahaya! Doğru işler yapınca skor ne olursa olsun takımın direncini defalarca gördük, özellikle de bugün.

 

Hafta içi yaşananlar...

 

Erzurumspor gelenek haline getirdiği kaos ortamını bu hafta da sürdürdü, önce Aatif Chahechouhe, Mostapha El Kabir, Brahim Darri teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldı, daha sonra ise arkadaşlarım yoksa ben de yokum diyen Manuel da Costa kadro dışı kaldı! Lig'de kalma mücadelesinin yaşandığı böyle kritik bir zamanda böylesine önemli bir kararı almak büyük risk, umarız bu risk ortamından Erzurumspor kazançlı çıkar, bugün alınan galibiyet bunun habercisi olur.

 

İki maçı al lig yeniden başlasın demiştim...

 

Erzurumspor bu iki maçtan birini aldı, şimdi iddia ediyorum hafta içi Malatyaspor'u mağlup ederse Lig'de kalmanın en büyük adayı olur, haydi Erzurumspor henüz hiçbir şey bitmedi savaşa devam...!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.