Dadaş kızı Ülkü müzik piyasasını sallıyor

KÜLTÜR 06.11.2019 - 15:12, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dadaş kızı Ülkü müzik piyasasını sallıyor

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurumlu Türk Halk Müziği sanatçısı Ülkü Eyüpoğulları son klibi “Tıpış Tıpış” ile müzik piyasasına sallıyor. Daha önce “Erzurumlu” ve “Ayrılmayalım” parçalarıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan dadaş kızı Ülkü, “Tıpış Tıpış” eseriyle de kısa sürede en fazla dinlenen sanatçılar arasına girdi.      Aslen Erzurumlu olan sanatçı, Emniyet mensubu olan babasının görevi nedeniyle Sivas’ta dünyaya geldi. Yine babasının görevi nedeniyle bir çok ilde ikamet eden Ülkü Eyüpoğulları’nın müziğe olan ilgisi çocukken babası amcası ve halalarının bağlama çalıp türküler okumalarını dinleyip izlerken başladı. Eğitim hayatı boyuncada müzik serüveni devam eden sanatçı okulda müzik yarışmalarında aldığı derecelerle dikkat çekti.    Musiki cemiyetinde eğitimine devam ederken aynı zamanda çeşitli televizyon kanallarında müzik ve söyleşi programları yapan sanatçı 2016 Temmuz ayında ilk albümünü piyasaya çıkardı. 2018 yılında Hazal’ım isimli bir single daha yapan sanatçı son olarak Seyhan müzik etiketiyle yepyeni bir çalışması ile yeniden müzik dünyasına merhaba dedi. Söz müziği Tugay Öğren’e aranjesi Suat Sakarya’ya ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Ahmet Can Tekin üstlendi.    İlk albüm ayrılmayalım ve bu albümdeki iki eserini klip çeken başarılı sanatçı “Erzurumlu” isimli eserinin klibini de Erzurum’da tarihi mekanlarında çekerek memleketinin tanıtımına katkıda bulunmuştu.      Tıpış Tıpış klibinin özellikle halkın içerisinde çekilmesi için yönetmenden ricada bulunduğunu söyleyen Ülkü Eyüpoğulları, “Ya kapalı çarşı ya da  Taksim olmasını istedim. Çekimler sırasında halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Doğal oldu her şey. Güzel bir çalışmaya imza attık” diye konuştu.    Tıpış Tıpış Müziği Youtube adresi : https://www.youtube.com/watch?v=G5iRVkTB2Ts

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurumlu Türk Halk Müziği sanatçısı Ülkü Eyüpoğulları son klibi “Tıpış Tıpış” ile müzik piyasasına sallıyor. Daha önce “Erzurumlu” ve “Ayrılmayalım” parçalarıyla müzikseverlerin beğenisini toplayan dadaş kızı Ülkü, “Tıpış Tıpış” eseriyle de kısa sürede en fazla dinlenen sanatçılar arasına girdi.   


  Aslen Erzurumlu olan sanatçı, Emniyet mensubu olan babasının görevi nedeniyle Sivas’ta dünyaya geldi. Yine babasının görevi nedeniyle bir çok ilde ikamet eden Ülkü Eyüpoğulları’nın müziğe olan ilgisi çocukken babası amcası ve halalarının bağlama çalıp türküler okumalarını dinleyip izlerken başladı. Eğitim hayatı boyuncada müzik serüveni devam eden sanatçı okulda müzik yarışmalarında aldığı derecelerle dikkat çekti. 


  Musiki cemiyetinde eğitimine devam ederken aynı zamanda çeşitli televizyon kanallarında müzik ve söyleşi programları yapan sanatçı 2016 Temmuz ayında ilk albümünü piyasaya çıkardı. 2018 yılında Hazal’ım isimli bir single daha yapan sanatçı son olarak Seyhan müzik etiketiyle yepyeni bir çalışması ile yeniden müzik dünyasına merhaba dedi. Söz müziği Tugay Öğren’e aranjesi Suat Sakarya’ya ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Ahmet Can Tekin üstlendi. 


  İlk albüm ayrılmayalım ve bu albümdeki iki eserini klip çeken başarılı sanatçı “Erzurumlu” isimli eserinin klibini de Erzurum’da tarihi mekanlarında çekerek memleketinin tanıtımına katkıda bulunmuştu. 

 

  Tıpış Tıpış klibinin özellikle halkın içerisinde çekilmesi için yönetmenden ricada bulunduğunu söyleyen Ülkü Eyüpoğulları, “Ya kapalı çarşı ya da  Taksim olmasını istedim. Çekimler sırasında halkımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Doğal oldu her şey. Güzel bir çalışmaya imza attık” diye konuştu. 

 

Tıpış Tıpış Müziği Youtube adresi : https://www.youtube.com/watch?v=G5iRVkTB2Ts

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.