Dadaş Ortaokulunda “En Sevgili” adlı program

ERZURUM 07.11.2019 - 15:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dadaş Ortaokulunda “En Sevgili” adlı program

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Dadaş Ortaokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mevlid-i Nebi Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı.      Öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen program Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler, skeçler ve sinevizyon gösterimi ile son buldu.    Program sonunda velilere Kuran-ı Kerim ve Siyer-i Nebi kitapları hediye edildi. Ayrıca öğrencilerin hatıralarında bu günün güzel bir yer edinebilmesi adına tüm öğrencilere ve velilere ikramda bulunuldu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Dadaş Ortaokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mevlid-i Nebi Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı.   


  Öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen program Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler, skeçler ve sinevizyon gösterimi ile son buldu. 


  Program sonunda velilere Kuran-ı Kerim ve Siyer-i Nebi kitapları hediye edildi. Ayrıca öğrencilerin hatıralarında bu günün güzel bir yer edinebilmesi adına tüm öğrencilere ve velilere ikramda bulunuldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.