Din Görevlileri Derneği’nde yeniden Emrullah Kaçar dönemi

ERZURUM 22.04.2019 - 13:08, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Din Görevlileri Derneği’nde yeniden Emrullah Kaçar dönemi

 Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un en eski tarihe sahip STK’larından biri olan Erzurum Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulu Erzurum İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşti.      Faaliyet raporunun okunmasının ardından başkan adayları konuşmaları yaptı. 200 üyeden 156 delegenin oyunu alan Erzurum Lalapaşa Camii İmam Hatibi Emrullah Kaçar yeniden dernek başkanı olarak seçildi.    Seçim sonunda yaptığı konuşmada tüm üyelere  teşekkür eden Kaçar, “Elimizden geldiğince yönetimimizle birlikte  Din görevlilerini en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 

 Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un en eski tarihe sahip STK’larından biri olan Erzurum Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği olağan genel kurulu Erzurum İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşti.   


  Faaliyet raporunun okunmasının ardından başkan adayları konuşmaları yaptı. 200 üyeden 156 delegenin oyunu alan Erzurum Lalapaşa Camii İmam Hatibi Emrullah Kaçar yeniden dernek başkanı olarak seçildi. 


  Seçim sonunda yaptığı konuşmada tüm üyelere  teşekkür eden Kaçar, “Elimizden geldiğince yönetimimizle birlikte  Din görevlilerini en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.