Dr.Furkan Soner Taş Pasinler’e başhekim atandı

İLÇELER 14.11.2019 - 10:37, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dr.Furkan Soner Taş Pasinler’e başhekim atandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr.Furkan Soner Taş atandı.      Dr.İbrahim İnanç Yıldırgan’ın Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne görevlendirilmesinden sonra boşalan Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr.Furkan Soner Taş atandı. Bir süreden beri Çat Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Dr.Furkan Soner Taş’ın Pasinler’e başhekim olarak atanması, Çat’ta üzüntü oluştururken, yeni görev yerinde sevinçle karşılandı.    Genç, çalışkan ve başarılı bir hekim olan Dr.Furkan Soner Taş, yeni görevine başlar başlamaz hastaneye değer katmak adına yaşanan aksaklıkları gidermeye başladı.  Tüm enerjisini hastaneye harcayan Dr.Furkan Soner Taş, bir yandan da tebrikleri kabul ediyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr.Furkan Soner Taş atandı.   


  Dr.İbrahim İnanç Yıldırgan’ın Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne görevlendirilmesinden sonra boşalan Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr.Furkan Soner Taş atandı. Bir süreden beri Çat Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Dr.Furkan Soner Taş’ın Pasinler’e başhekim olarak atanması, Çat’ta üzüntü oluştururken, yeni görev yerinde sevinçle karşılandı. 


  Genç, çalışkan ve başarılı bir hekim olan Dr.Furkan Soner Taş, yeni görevine başlar başlamaz hastaneye değer katmak adına yaşanan aksaklıkları gidermeye başladı.  Tüm enerjisini hastaneye harcayan Dr.Furkan Soner Taş, bir yandan da tebrikleri kabul ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.