Düğün albümlerinin çekimlerini Kırmızı Periler diyarında yaptılar

İLÇELER 30.01.2019 - 11:31, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Düğün albümlerinin çekimlerini Kırmızı Periler diyarında yaptılar

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yeni evlenen çiftler albümlerinin çekimlerini Narman Kırmızı Periler Diyarında yapıyorlar. Kırmızı periler diyarında kar ayrı bir güzellik katıyor      Sidel Keleş ve Eray Keleş (22) çifti düğün albümlerini Narman’daki kırmızı periler diyarında yapmanın mutluluğunu yaşadılar. İzmir’den Oltu’ya gelin gelen  Sidel Keleş, “Narman Peri bacalarının  çok güzel olduğunu duymuştum burada çekilmek istedik ve bugün buradayız” dedi. Damat Eray Keleş ise “Düğün fotoğraflarımızı burada çekiliyoruz buranın manzarası çok güzel” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Yeni evlenen çiftler albümlerinin çekimlerini Narman Kırmızı Periler Diyarında yapıyorlar. Kırmızı periler diyarında kar ayrı bir güzellik katıyor   


  Sidel Keleş ve Eray Keleş (22) çifti düğün albümlerini Narman’daki kırmızı periler diyarında yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

İzmir’den Oltu’ya gelin gelen  Sidel Keleş, “Narman Peri bacalarının  çok güzel olduğunu duymuştum burada çekilmek istedik ve bugün buradayız” dedi. Damat Eray Keleş ise “Düğün fotoğraflarımızı burada çekiliyoruz buranın manzarası çok güzel” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.