Dünya Epilepsi Günü kutlandı

ERZURUM 11.02.2019 - 14:22, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dünya Epilepsi Günü kutlandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - 11 Şubat Dünya Epilepsi Günü Erzurum’da Sakatlar Derneği İl Şubesi tarafından düzenlenen programla kutlandı.      59 yıllık ve 62 şubesi olan Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları ve Epilepsi ve Yaşam Platformu İşbirliği ile birlikte Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezinde düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Erzurum Sakatlar Dernek Başkanı Sadullah Efe ve vatandaşlar katıldı.    Düzenlenen programda Dr. Hamit Çelik, Dr. Ahmet Yıldırım ve Psikolog Burcu Gül epilepsi hastalığı hakkında bilgi verdi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - 11 Şubat Dünya Epilepsi Günü Erzurum’da Sakatlar Derneği İl Şubesi tarafından düzenlenen programla kutlandı.   


  59 yıllık ve 62 şubesi olan Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları ve Epilepsi ve Yaşam Platformu İşbirliği ile birlikte Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezinde düzenlenen programa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Erzurum Sakatlar Dernek Başkanı Sadullah Efe ve vatandaşlar katıldı. 


  Düzenlenen programda Dr. Hamit Çelik, Dr. Ahmet Yıldırım ve Psikolog Burcu Gül epilepsi hastalığı hakkında bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.