Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası İskoçya'da

SPOR 30.11.2019 - 21:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası İskoçya'da

Erzurumsonhaber / Erzurum - Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası Elemeleri 01-08 Aralık 2019 tarihinde İskoçya’da yapılacak. Elemelere Karışık Çiftler Curling Milli Takım Kafilesi olarak sporcular Dilşat YILDIZ ve Uğurcan KARAGÖZ, antrenörler Anthony ZUMMACK ve Ahmet ÇELİK İile kafile başkanı Hatice HERDİLİ ŞAHİN katılacak. B grubunda yarışacak Milli Takımımızın rakipleri Belçika, Brezilya, Fransa, İrlanda, Romanya ve Sudi Arabistan. Elemelere toplamda 28 ülkeden 56 sporcu katılıyor. Karışık Çiftler Curling Milli Takımımız şampiyona sonunda ilk 4 e girmesi durumunda Nisan 2020 yılında yapılacak ve 2022 Kış Olimpiyatları kota şampiyonası olan Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonasına katılma hakkı elde edecek. Milli Takımımız ilk maçını 02 Aralık 2019 tarihinde Tsi ile 23:30 da Sudi Arabistan ile oynayacak. Milli Takım Kafilemize başarılar dileriz.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonası Elemeleri 01-08 Aralık 2019 tarihinde İskoçya’da yapılacak.



Elemelere Karışık Çiftler Curling Milli Takım Kafilesi olarak sporcular Dilşat YILDIZ ve Uğurcan KARAGÖZ, antrenörler Anthony ZUMMACK ve Ahmet ÇELİK İile kafile başkanı Hatice HERDİLİ ŞAHİN katılacak.



B grubunda yarışacak Milli Takımımızın rakipleri Belçika, Brezilya, Fransa, İrlanda, Romanya ve Sudi Arabistan.



Elemelere toplamda 28 ülkeden 56 sporcu katılıyor.



Karışık Çiftler Curling Milli Takımımız şampiyona sonunda ilk 4 e girmesi durumunda Nisan 2020 yılında yapılacak ve 2022 Kış Olimpiyatları kota şampiyonası olan Dünya Karışık Çiftler Curling Şampiyonasına katılma hakkı elde edecek.



Milli Takımımız ilk maçını 02 Aralık 2019 tarihinde Tsi ile 23:30 da Sudi Arabistan ile oynayacak.



Milli Takım Kafilemize başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.