Erdoğan EYOF fatihini kutladı

ERZURUM 01.03.2019 - 13:45, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erdoğan EYOF fatihini kutladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYOF 2019’a kakılan Sürat Pateni Milli Takımını ve ülkemize iki madalya kazandıran Furkan Akar’ı kutladı.      31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimleri için Erzurum’da miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek’in Saraybosna Kentinde yapılan EYOF 2019’a katılan Türkiye Sürat Pateni Milli Takımını kutladı.    9 -16 Şubat 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’in Saraybosna kentinde  düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Festivalinde ülkemize  bir bronz bir de gümüş olmak üzere  iki madalya kazandıran Furkan Akar ve ülkemizi başarıyla temsil eden Muhammet Emir Han’ı tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli sporculara bundan sonraki yarışmalarda da başarı dileklerini ileti.    Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı zamanda Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Erzurum Gençlik ve Spor Müdürü Fuat Taşkesenligil ile  Milli Takım Yardımcı Antrenörü Duygu Kan Belir’ten bilgi aldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EYOF 2019’a kakılan Sürat Pateni Milli Takımını ve ülkemize iki madalya kazandıran Furkan Akar’ı kutladı.   


  31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler Seçimleri için Erzurum’da miting yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek’in Saraybosna Kentinde yapılan EYOF 2019’a katılan Türkiye Sürat Pateni Milli Takımını kutladı. 


  9 -16 Şubat 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek’in Saraybosna kentinde  düzenlenen Avrupa Gençlik Olimpik Festivalinde ülkemize  bir bronz bir de gümüş olmak üzere  iki madalya kazandıran Furkan Akar ve ülkemizi başarıyla temsil eden Muhammet Emir Han’ı tebrik eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli sporculara bundan sonraki yarışmalarda da başarı dileklerini ileti. 


  Cumhurbaşkanı Erdoğan, aynı zamanda Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Erzurum Gençlik ve Spor Müdürü Fuat Taşkesenligil ile  Milli Takım Yardımcı Antrenörü Duygu Kan Belir’ten bilgi aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.