Erzurum BEAH Kalp Damar Kliniği şah dedi

SAĞLIK 07.11.2017 - 10:13, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum BEAH Kalp Damar Kliniği şah dedi

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk kez 62 yaşında olan bir hastaya uyanıkken lokal olarak şah damarı ameliyatı yapıldı.
Erzurum Son Haber / Erzurum - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine şiddetli boyun ve baş ağrısı nedeni ile müracaat eden 62 yaşındaki, Ziya Arslan şah damarı (Karotis) tıkanıklığı teşhisi konuldu. Arslan, 3 gün içerisinde gerçekleştirilen ameliyat ve sonrası kontrolleri ile sağlığına kavuşturularak taburcu edildi. Kalp Damar Cerrahı Doç.Dr. Mehmet Ali Kaygın yaptığı açıklamada Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir ilki başarılı bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Doç.Dr. Mehmet Ali Kaygın, "Hastamız bize geldiğinde yaptığımız tetkik ve incelemelerde sağ şah damarında yüzde 95 oranında darlık tespit ettik. Hastamızı ameliyata aldıktan sonra uyanık haldeyken lokal olarak sağ şah damarındaki plaklı bölge başarılı şekilde temizledik. Ardından hastamızı yoğun bakıma kısa süre sonra servise aldık. Bir gün servis takibi yaptıktan sonra sağlığına kavuşturarak taburcu ettik” dedi. Yapılan müdahale ilgili bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Orhan Delice, “Hastanemizde her geçen gün sağlığa hizmette üstüne yeni yeni şeyler koyarak gelişmelerimiz hekimlerimizin gayretleri ile devam ediyor bu nebzede bu ameliyatı gerçekleştiren Doç.Dr.Mehmet Ali Kaygını ve ekibini tebrik ediyorum” dedi. Taburcu olurken bir açıklama yapan hasta Ziya Arslan ve Muşta öğretmen olan ve babasının yanında Refakatçi kalan Orhan Arslan; Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi tek kelime ile mükemmel bir hastane gerek hekim gerek sunulan imkanlar sanki kendimizi evimizdeymişiz gibi htik. Bize bu ameliyatta elinden gelenin en iyisini yapan Doktorumuz Doç.Dr.Mehmet Ali Kaygını ve ekibini ve hastane yönetimini kutluyorum. Allah tüm emeği geçenlerden ve sağlığımıza en iyi şekilde kavuşmamızı sağlayan herkesten razı olsun dediler.
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk kez 62 yaşında olan bir hastaya uyanıkken lokal olarak şah damarı ameliyatı yapıldı.


Erzurum Son Haber / Erzurum - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine şiddetli boyun ve baş ağrısı nedeni ile müracaat eden 62 yaşındaki, Ziya Arslan şah damarı (Karotis) tıkanıklığı teşhisi konuldu. Arslan, 3 gün içerisinde gerçekleştirilen ameliyat ve sonrası kontrolleri ile sağlığına kavuşturularak taburcu edildi.


Kalp Damar Cerrahı Doç.Dr. Mehmet Ali Kaygın yaptığı açıklamada Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir ilki başarılı bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Doç.Dr. Mehmet Ali Kaygın, "Hastamız bize geldiğinde yaptığımız tetkik ve incelemelerde sağ şah damarında yüzde 95 oranında darlık tespit ettik. Hastamızı ameliyata aldıktan sonra uyanık haldeyken lokal olarak sağ şah damarındaki plaklı bölge başarılı şekilde temizledik. Ardından hastamızı yoğun bakıma kısa süre sonra servise aldık. Bir gün servis takibi yaptıktan sonra sağlığına kavuşturarak taburcu ettik” dedi.
Yapılan müdahale ilgili bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Orhan Delice, “Hastanemizde her geçen gün sağlığa hizmette üstüne yeni yeni şeyler koyarak gelişmelerimiz hekimlerimizin gayretleri ile devam ediyor bu nebzede bu ameliyatı gerçekleştiren Doç.Dr.Mehmet Ali Kaygını ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.


Taburcu olurken bir açıklama yapan hasta Ziya Arslan ve Muşta öğretmen olan ve babasının yanında Refakatçi kalan Orhan Arslan; Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi tek kelime ile mükemmel bir hastane gerek hekim gerek sunulan imkanlar sanki kendimizi evimizdeymişiz gibi htik. Bize bu ameliyatta elinden gelenin en iyisini yapan Doktorumuz Doç.Dr.Mehmet Ali Kaygını ve ekibini ve hastane yönetimini kutluyorum. Allah tüm emeği geçenlerden ve sağlığımıza en iyi şekilde kavuşmamızı sağlayan herkesten razı olsun dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.