Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ‘Sağlıklı Şehir Planlaması’ ödülü

ERZURUM 28.10.2017 - 20:10, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ‘Sağlıklı Şehir Planlaması’ ödülü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Üniversitesi ile birlikte oluşturduğu “Uluslararası Gökyüzü Şehri Parkı” Projesi, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye’nin “Sağlıklı Şehir Planlaması” ödülünü aldı.  Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nın jürisi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi E. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş tarafından yapılan jürinin diğer üyeleri, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Feza Karaer, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı E. Öğretim Üyesi ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Emel İrgil, Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. İnci Parlaktuna, Abdullah Gül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Asım Mustafa Ayten ve Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar’dan oluştu. 103 projenin yer aldığı yarışmada ödüller düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i temsilen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Hüseyin Bekmez aldı. Başkan Sekmen, ödülle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin elde ettiği her bir ödül bizlere ve tüm kurum çalışanlarımıza çok güzel bir motivasyon sağlıyor. Bizlere bu ödülü layık gören Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve kıymetli jürimize şehrim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Üniversitesi ile birlikte oluşturduğu “Uluslararası Gökyüzü Şehri Parkı” Projesi, Sağlıklı Kentler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada Türkiye’nin “Sağlıklı Şehir Planlaması” ödülünü aldı. 


Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nın jürisi Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi E. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş tarafından yapılan jürinin diğer üyeleri, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Akıncıtürk, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Feza Karaer, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı E. Öğretim Üyesi ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Emel İrgil, Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. İnci Parlaktuna, Abdullah Gül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölüm Başkanı ve SKB Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Asım Mustafa Ayten ve Sağlıklı Kentler Birliği Müdürü Murat Ar’dan oluştu. 103 projenin yer aldığı yarışmada ödüller düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i temsilen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dr. Hüseyin Bekmez aldı. Başkan Sekmen, ödülle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin elde ettiği her bir ödül bizlere ve tüm kurum çalışanlarımıza çok güzel bir motivasyon sağlıyor. Bizlere bu ödülü layık gören Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve kıymetli jürimize şehrim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.