Erzurum Ciğerim Fuat'ı Kaybetti

ERZURUM 08.11.2017 - 12:27, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum Ciğerim Fuat'ı Kaybetti

Erzurum Son Haber / Erzurum - Erzurumspor’un ve Erzurum’un renkli siması ‘Ciğerim Fuat" lakaplı Fuat Elaldı Hayatını Kaybetti.  Fuat Elaldı’nın cenazesi yarın (Perşembe) öğlen namazına müteakip Narmanlı Camii’nden kaldırılacak. 74 yaşında hayatını kaybeden Fuar Elaldı’nın vefatı Erzurum’da büyük üzüntü yarattı Erzurum Son Haber ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Erzurum Son Haber / Erzurum Erzurumspor’un ve Erzurum’un renkli siması ‘Ciğerim Fuat" lakaplı Fuat Elaldı Hayatını Kaybetti.  Fuat Elaldı’nın cenazesi yarın (Perşembe) öğlen namazına müteakip Narmanlı Camii’nden kaldırılacak. 74 yaşında hayatını kaybeden Fuar Elaldı’nın vefatı Erzurum’da büyük üzüntü yarattı

Erzurum Son Haber ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.