Erzurum'da Acı Bayram

15.06.2018 - 14:31, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Acı Bayram

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Pasinler Porsuk Köyünden bayramın ilk günü acı haber geldi.  Olay Bugün Öğlen saatlerinde Pasinlerin Porsuk köyünde meydana geldi.  İlçe Dışında Okuduğu Okuldan mezun olarak köydeki aileleri ile birlikte bayram yapmaya giden iki genç Köydeki arkadaşları ile birlikte  piknik yapmak amacıyla Porsuk Göleti kıyısına gitti.    Gençlerden Arif Erkmen ile Uğur Subaşı,  serinlemek için gölete girdi. Ancak iki genç, bir süre sonra gözden kayboldu.  Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye  AFAD ve sağlık ekiplerii sevk edildi.    Gençlerden Uğur Subaşının ve Arif Erkmen e ulaşan Ekipler Gençleri Kıyıya çıkardı. İlk gelen haberlerde Uğur subaşının hayatını kaybettiği belirtildi. .   Durumu Ağır olan Arif Erkmen 'de Sağlık Ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı .Yapılan Tüm müdahalelere rağmen Arif Erkmen'de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.    

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum Pasinler Porsuk Köyünden bayramın ilk günü acı haber geldi.  Olay Bugün Öğlen saatlerinde Pasinlerin Porsuk köyünde meydana geldi. 

İlçe Dışında Okuduğu Okuldan mezun olarak köydeki aileleri ile birlikte bayram yapmaya giden iki genç Köydeki arkadaşları ile birlikte  piknik yapmak amacıyla Porsuk Göleti kıyısına gitti. 
 
Gençlerden Arif Erkmen ile Uğur Subaşı,  serinlemek için gölete girdi. Ancak iki genç, bir süre sonra gözden kayboldu.
 Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye  AFAD ve sağlık ekiplerii sevk edildi.
 
 Gençlerden Uğur Subaşının ve Arif Erkmen e ulaşan Ekipler Gençleri Kıyıya çıkardı. İlk gelen haberlerde Uğur subaşının hayatını kaybettiği belirtildi. .
 
Durumu Ağır olan Arif Erkmen 'de Sağlık Ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı .Yapılan Tüm müdahalelere rağmen Arif Erkmen'de kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.