Erzurum'da Aşkale rüzgarı ...

SPOR 23.08.2019 - 14:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Aşkale rüzgarı ...

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da devam eden Taekwondo  Minikler Milli takım seçme müsabakalarına Aşkale'den 6 sporcu ile katılan Aşkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları müsabakalara damga vurdu.      Antrenör Şuayp Gacır yönetimindeki İlçe ekibi 120 sporcu arasında sıkletlerinde 2 İl Birincisi ,1 İl ikincisi ve 3 de il üçüncülüğü elde etti    İsmail Miraç Dilsiz ve Yiğit Murat Dilsiz sıkletinde il  birincisi olarak Sivas’ta yapılacak olan minikler Doğu gurubu Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da devam eden Taekwondo  Minikler Milli takım seçme müsabakalarına Aşkale'den 6 sporcu ile katılan Aşkale Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sporcuları müsabakalara damga vurdu.   


  Antrenör Şuayp Gacır yönetimindeki İlçe ekibi 120 sporcu arasında sıkletlerinde 2 İl Birincisi ,1 İl ikincisi ve 3 de il üçüncülüğü elde etti 


  İsmail Miraç Dilsiz ve Yiğit Murat Dilsiz sıkletinde il  birincisi olarak Sivas’ta yapılacak olan minikler Doğu gurubu Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.