Erzurum’da çeşitli suçlardan aranması olan 16 kişi yakalandı

ASAYİŞ 20.09.2019 - 21:50, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da çeşitli suçlardan aranması olan 16 kişi yakalandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da çeşitli suçlardan aranması olan 16 şahıs, Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar neticesinden yakalandı.      Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan teferruatlı çalışmalar neticesinde adres tespiti yapılan şahısların yakalanması için başlatılan operasyonda çeşitli suçlardan aranması olan 16 şahıs yakalanarak Erzurum E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da çeşitli suçlardan aranması olan 16 şahıs, Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar neticesinden yakalandı.   


  Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan teferruatlı çalışmalar neticesinde adres tespiti yapılan şahısların yakalanması için başlatılan operasyonda çeşitli suçlardan aranması olan 16 şahıs yakalanarak Erzurum E Tipi Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.