Erzurum'da Cinayet Tartıştığı Eşini silahla vurdu

ASAYİŞ 01.04.2022 - 17:44, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Cinayet Tartıştığı Eşini silahla vurdu

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Horasan ilçesinde, iddiaya göre, bir kişi tartışma sonucu eşini silahla vurarak öldürdü daha sonra da intihar etti.    Alınan bilgilere göre, Horasan ilçe merkezinde yaşayan Yunus Karataş, evde eşi Hatice Karataş ile tartışmaya başladı. Tartışma sonucu Yunus Karataş, eşi Hatice Karataş’ı silahla vurarak ağır yaraladı. Eşinin öldüğünü sanan Karataş aynı silahla intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.    Eve gelen ekipler Yunus Karataş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak Horasan Devlet Hastanesine kaldırılan 3 çocuk annesi Hatice Karataş ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.   

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Horasan ilçesinde, iddiaya göre, bir kişi tartışma sonucu eşini silahla vurarak öldürdü daha sonra da intihar etti. 


  Alınan bilgilere göre, Horasan ilçe merkezinde yaşayan Yunus Karataş, evde eşi Hatice Karataş ile tartışmaya başladı. Tartışma sonucu Yunus Karataş, eşi Hatice Karataş’ı silahla vurarak ağır yaraladı. Eşinin öldüğünü sanan Karataş aynı silahla intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 


  Eve gelen ekipler Yunus Karataş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak Horasan Devlet Hastanesine kaldırılan 3 çocuk annesi Hatice Karataş ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.