Erzurum'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri başladı

ERZURUM 29.10.2019 - 14:10, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri başladı

Erzurumsonhaber / Erzurum - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni, Erzurum Valiliği, 9’uncu Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Havuzbaşı Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na, çelenk sunum töreni ile başladı.      Cumhuriyet Bayramının 96’ncı yıl dönümü kutlamaları, Erzurum Valisi Okay Memiş, 9’uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama töreninde, Atatürk Anıtı'nın bulunduğu Havuzbaşı Kent Meydanı'nda, 9’uncu Kolordu Komutanlığı Bölge Bandosu, Tören Bölüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenmiş okulların bayrak takımları, kamu - kurum ve kuruluş yöneticileri yer aldı.    Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından tören son buldu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni, Erzurum Valiliği, 9’uncu Kolordu ve Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Havuzbaşı Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na, çelenk sunum töreni ile başladı.   


  Cumhuriyet Bayramının 96’ncı yıl dönümü kutlamaları, Erzurum Valisi Okay Memiş, 9’uncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlama töreninde, Atatürk Anıtı'nın bulunduğu Havuzbaşı Kent Meydanı'nda, 9’uncu Kolordu Komutanlığı Bölge Bandosu, Tören Bölüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenmiş okulların bayrak takımları, kamu - kurum ve kuruluş yöneticileri yer aldı. 


  Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından tören son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.