Erzurum’da gönüllü vatandaşlar doğaya yem bıraktı

ERZURUM 27.01.2019 - 21:10, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da gönüllü vatandaşlar doğaya yem bıraktı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da bir gurup gönüllü, yoğun kış şartlarından etkilenen yaban hayvanları için temin ettikleri et ve yemleri doğaya bıraktı.      Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret eden gönüllü vatandaşlar daha sonra yaban hayvanları için temin ettikleri et ve yemleri Çat yolu üzerinde doğaya bıraktı.    Gönüllülerden Hakan Karaca, kar ve dondurucu soğuklarda hayvanların aç kalma riskiyle karşı karşıya kaldığını söyledi.    Hayvanlara emek ve sevgi gösterilmesi gerektiğini belirten Karaca, şöyle konuştu:    " Oluşan kış şartları sebebiyle kar yağışı sonrası bölgedeki köpekler ve yaban hayvanları aç kalıyor. Temin ettiğimiz et ve yemleri hayvanların yemeleri için bırakıyoruz.” 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da bir gurup gönüllü, yoğun kış şartlarından etkilenen yaban hayvanları için temin ettikleri et ve yemleri doğaya bıraktı.   


  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağını ziyaret eden gönüllü vatandaşlar daha sonra yaban hayvanları için temin ettikleri et ve yemleri Çat yolu üzerinde doğaya bıraktı. 


  Gönüllülerden Hakan Karaca, kar ve dondurucu soğuklarda hayvanların aç kalma riskiyle karşı karşıya kaldığını söyledi. 


  Hayvanlara emek ve sevgi gösterilmesi gerektiğini belirten Karaca, şöyle konuştu: 


  " Oluşan kış şartları sebebiyle kar yağışı sonrası bölgedeki köpekler ve yaban hayvanları aç kalıyor. Temin ettiğimiz et ve yemleri hayvanların yemeleri için bırakıyoruz.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.