Erzurum'da Hırsızlık için girdiği kuyumcudan çatıdan atlayarak kaçmaya çalıştı

ASAYİŞ 02.10.2019 - 08:04, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Hırsızlık için girdiği kuyumcudan çatıdan atlayarak kaçmaya çalıştı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da hırsızlık için girdiği kuyumcudan fark edilmesi üzerine şahıs, iş yerinin çatısından  atlayarak kaçmaya çalıştı.      Edinilen bilgilere göre, olay bugün Taşmağazalar caddesinde meydana geldi. D.Y. kuyumcunun çatısından girerek iş yerini aramaya başladı. Durumu fark eden iş yeri sahibi polise haber verdi. Polis ekiplerinin geldiğini anlayan D.Y. kuyumcudan aldıklarıyla iş yerinin çatısından atlayarak kaçmaya başladı. Kısa sürede polisler tarafından yakalanan D.Y.’nin üzerinden bir adet pense, bir adet altın küpe ve 500 TL nakit para çıktı.    Gözaltına alınan D.Y. hakkında adli işlem başlatıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da hırsızlık için girdiği kuyumcudan fark edilmesi üzerine şahıs, iş yerinin çatısından  atlayarak kaçmaya çalıştı.   


  Edinilen bilgilere göre, olay bugün Taşmağazalar caddesinde meydana geldi. D.Y. kuyumcunun çatısından girerek iş yerini aramaya başladı. Durumu fark eden iş yeri sahibi polise haber verdi. Polis ekiplerinin geldiğini anlayan D.Y. kuyumcudan aldıklarıyla iş yerinin çatısından atlayarak kaçmaya başladı. Kısa sürede polisler tarafından yakalanan D.Y.’nin üzerinden bir adet pense, bir adet altın küpe ve 500 TL nakit para çıktı. 


  Gözaltına alınan D.Y. hakkında adli işlem başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.