Erzurum’da iki grup arasında bıçaklı kavga: 3 yaralı

ASAYİŞ 19.10.2018 - 09:03, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da iki grup arasında bıçaklı kavga: 3 yaralı

Erzurum’da daha önceden kavga edip barıştırılan iki grup yeniden birbirlerine girdi. Yaşanan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Gözaltına alınan şahsın kameramana tekme atmaya çalışması ilginç görüntü oluşturdu.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Mahallebaşı semtinde geçtiğimiz haziran ayında meydana gelen ve 7 kişinin yaralandığı kavga olayının ardından iki grup yeniden karşı karşıya geldi.    Haziran ayında meydana gelen olayda, Semt Garajı içerisinde seyyar satıcılar arasında yer meselesi yüzünden başlayan tartışma kısa süre sonra bıçaklı, bastonlu kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi bıçaklanarak, 4 kişi de baston darbesiyle yaralandı.    Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis tarafları birbirinden ayırarak saldırganları etkisiz hale getirdi. Yere yatırılarak elleri kelepçelenen saldırganlar ekip otolarıyla polis merkezlerine götürüldü.    Olayın ardından barıştırılan taraflar dün öğle saatlerinde Mahallebaşı semtinde bir kıraathanede yeniden karşı karşıya geldi. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan bir şahsında kameramana tekme atmaya çalışması ilginç görüntü oluşturdu.     Polis ekipleri başka bir olay yaşanmaması için hastanelerde geniş güvenlik tedbiri aldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 
Erzurum’da daha önceden kavga edip barıştırılan iki grup yeniden birbirlerine girdi. Yaşanan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Gözaltına alınan şahsın kameramana tekme atmaya çalışması ilginç görüntü oluşturdu.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’un Mahallebaşı semtinde geçtiğimiz haziran ayında meydana gelen ve 7 kişinin yaralandığı kavga olayının ardından iki grup yeniden karşı karşıya geldi. 


  Haziran ayında meydana gelen olayda, Semt Garajı içerisinde seyyar satıcılar arasında yer meselesi yüzünden başlayan tartışma kısa süre sonra bıçaklı, bastonlu kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi bıçaklanarak, 4 kişi de baston darbesiyle yaralandı. 


  Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis tarafları birbirinden ayırarak saldırganları etkisiz hale getirdi. Yere yatırılarak elleri kelepçelenen saldırganlar ekip otolarıyla polis merkezlerine götürüldü. 


  Olayın ardından barıştırılan taraflar dün öğle saatlerinde Mahallebaşı semtinde bir kıraathanede yeniden karşı karşıya geldi. İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan bir şahsında kameramana tekme atmaya çalışması ilginç görüntü oluşturdu.  


  Polis ekipleri başka bir olay yaşanmaması için hastanelerde geniş güvenlik tedbiri aldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.