Erzurum'da İş yerini soyan hırsızlar İstanbul ve Tekirdağ’da yakalandı

ASAYİŞ 30.09.2019 - 10:05, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da İş yerini soyan hırsızlar İstanbul ve Tekirdağ’da yakalandı

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da bir iş yerinden çelik kasa içerisinde bulunan 160 bin euro ve 10 bin TL’yi çalan hırsızlar Tekirdağ ve İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandı.    Edinilen bilgiye göre, Lala Paşa Mahallesi’nde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında bisiklet ile olay yerine gelen iki şüpheli binanın balkonundan tırmanarak iş yerine girmeleri güvenlik kameralarınca tespit edildi. Yüzleri maskeli hırsızlar olayın ardından kayıplara karıştı. Olayla ilgili tahkikatı derinleştiren polis iki şüpheliyi İstanbul ve Tekirdağ’da gerçekleştirilen operasyonlarla kıskıvrak yakaladı.    Yakalanan şüphelilerin üzerinde çalınan iş yerinden alındığı belirlenen piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 160 bin euro ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Şüpheliler yakalanan Erzurum’a getirilerek Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da bir iş yerinden çelik kasa içerisinde bulunan 160 bin euro ve 10 bin TL’yi çalan hırsızlar Tekirdağ ve İstanbul’da gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandı. 


  Edinilen bilgiye göre, Lala Paşa Mahallesi’nde bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında bisiklet ile olay yerine gelen iki şüpheli binanın balkonundan tırmanarak iş yerine girmeleri güvenlik kameralarınca tespit edildi. Yüzleri maskeli hırsızlar olayın ardından kayıplara karıştı. Olayla ilgili tahkikatı derinleştiren polis iki şüpheliyi İstanbul ve Tekirdağ’da gerçekleştirilen operasyonlarla kıskıvrak yakaladı. 


  Yakalanan şüphelilerin üzerinde çalınan iş yerinden alındığı belirlenen piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 160 bin euro ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Şüpheliler yakalanan Erzurum’a getirilerek Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.