Erzurum'da Kardeş Okul Projesi'ne Yoğun Destek

ERZURUM 30.11.2019 - 09:51, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Kardeş Okul Projesi'ne Yoğun Destek

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum İbrahim Hakkı Öğrenci Yurdu yöneticileri ve öğrencileri, 29.11.2019 tarihinde Cuma Günü, Kardeş Okul Projesi kapsamında Köprüköy Soğuksu İlkokulu’na kalem, defter, çanta, vb. ihtiyaç malzemelerini ilkokul öğrencilerine hediye etti. Projeye ilgi yoğundu.   Erzurum İbrahim Hakkı Öğrenci Yurdu yöneticileri ve öğrencileri, aldıkları karar doğrultusunda Kardeş Okul Projesi’ne destek vermek ve ilkokul öğrencilerine destek çıkmak amacıyla 29.11.2019 tarihinde Cuma Günü, Köprüköy Soğuksu İlkokulu’na kalem, defter, çanta, vb. ihtiyaç malzemelerini, ilkokul öğrencilerine hediye etti.   Yurttan saat 09.00’da hareket eden yönetici ve öğrenciler, 11.00’da Köprüköy Soğuksu Okulu’na vardılar. Önemlikle projeye yurt yöneticileri dışında öğrencilerin de yoğun destek vermesi, güzel görüntülerin ve hoş sohbetlerin yaşanmasına ön ayak oluşturdu.       HABER: Devrim AKTÜRK

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum İbrahim Hakkı Öğrenci Yurdu yöneticileri ve öğrencileri, 29.11.2019 tarihinde Cuma Günü, Kardeş Okul Projesi kapsamında Köprüköy Soğuksu İlkokulu’na kalem, defter, çanta, vb. ihtiyaç malzemelerini ilkokul öğrencilerine hediye etti. Projeye ilgi yoğundu.

 

Erzurum İbrahim Hakkı Öğrenci Yurdu yöneticileri ve öğrencileri, aldıkları karar doğrultusunda Kardeş Okul Projesi’ne destek vermek ve ilkokul öğrencilerine destek çıkmak amacıyla 29.11.2019 tarihinde Cuma Günü, Köprüköy Soğuksu İlkokulu’na kalem, defter, çanta, vb. ihtiyaç malzemelerini, ilkokul öğrencilerine hediye etti.

 

Yurttan saat 09.00’da hareket eden yönetici ve öğrenciler, 11.00’da Köprüköy Soğuksu Okulu’na vardılar. Önemlikle projeye yurt yöneticileri dışında öğrencilerin de yoğun destek vermesi, güzel görüntülerin ve hoş sohbetlerin yaşanmasına ön ayak oluşturdu.

 

 

 

HABER: Devrim AKTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.