Erzurum’da kış geri döndü

ERZURUM 27.03.2021 - 16:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da kış geri döndü

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da Mart ayının son günleri yaşanırken adeta kış geri döndü.      Dün gece yarısından itibaren etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapanırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu.    Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri kar yağışının pazartesi gününe kadar etkili olacağını belirterek vatandaşları uyardılar. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da Mart ayının son günleri yaşanırken adeta kış geri döndü.   


  Dün gece yarısından itibaren etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda köy yolu ulaşıma kapanırken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri kapalı köy yollarını ulaşıma açmak için seferber oldu. 


  Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri kar yağışının pazartesi gününe kadar etkili olacağını belirterek vatandaşları uyardılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.