Erzurum'da Korona virüs tedavisi tamamlanan 15 hasta alkışlarla taburcu oldu

SAĞLIK 16.04.2020 - 20:05, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Korona virüs tedavisi tamamlanan 15 hasta alkışlarla taburcu oldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da korana virüs teşhisiyle tedavi altına alınan 15 kişi daha bugün taburcu oldu.      Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri başarıyla tamamlanan 15 kişi daha çalışanların alkışları arasında taburcu oldu. İyileşen hastalar tedbir altında hastaneden ayrıldı. Erzurum’da bugüne kadar korona virüsten taburcu edilen hasta sayısı ise 97’ye ulaştı.  Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, "15 taburcumuz daha var, iyi durumdayız. Kontrolümüz altında, filyasyon da yüzde yüze ulaştık. Rehavet yok, tedbirlere devam" ifadelerini kullandı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da korana virüs teşhisiyle tedavi altına alınan 15 kişi daha bugün taburcu oldu.   


  Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri başarıyla tamamlanan 15 kişi daha çalışanların alkışları arasında taburcu oldu. İyileşen hastalar tedbir altında hastaneden ayrıldı. Erzurum’da bugüne kadar korona virüsten taburcu edilen hasta sayısı ise 97’ye ulaştı. 


Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Erzurum İl Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, "15 taburcumuz daha var, iyi durumdayız. Kontrolümüz altında, filyasyon da yüzde yüze ulaştık. Rehavet yok, tedbirlere devam" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.