Erzurum’da silahlı kavga

ASAYİŞ 09.05.2019 - 11:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da silahlı kavga

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı, Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.      Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi 4. Gazambar sokak üzerinde meydana gelen olayda Ü.K. silahla yaralandı. Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde olayın şüphelisi A.B. kullanmış olduğu silah ve yanında başka bir silah  yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli A.B. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı, Gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.   


  Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi 4. Gazambar sokak üzerinde meydana gelen olayda Ü.K. silahla yaralandı. Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde olayın şüphelisi A.B. kullanmış olduğu silah ve yanında başka bir silah  yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli A.B. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.