Erzurum'da Suriye-Libya Kamera arkası konferansı verildi

ERZURUM 23.02.2020 - 08:26, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Suriye-Libya Kamera arkası konferansı verildi

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde 21.02.2020 tarihinde saat 18.00’da Habertürk’te Gazeteci görevinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Suriye – Libya ve Kamera Arkası adlı konferans verdi. Konferansa yüzlerce kişi katıldı.   Erzurum’da İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde 21.02.2020 tarihinde saat 18.00’da Habertürk’te Gazeteci görevinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Suriye – Libya ve Kamera Arkası adlı konferans verdi. Konferansa yüzlerce kişi katıldı. Ersoy; Kaddafi’nin öldürülmesinden sonra birçok ülkenin Libya sahasına indiğini, fakat Türkiye’nin masanın dışına itildiğini belirtti. Ancak yaşanan son gelişmelerden sonra artık Türkiye’nin de sahada söz sahibi olduğunu açıkladı.   Libya’da Kazan Kazan Mücadelesi Verilmektedir   Libya’da uzun bir süre araştırmalarda bulunduğunu ve bu kapsamda Kaddafi ile belgesel çekiminde yer aldığını belirten Mehmet Akif Ersoy; ‘‘Kaddafi’den sonra Libya denilen bir ülke kalmadı. Yani burası artık devletsiz kaldı. Bu sayede şu anda oralarda bir kazan kazan mücadelesi verilmektedir. Çünkü sahada olmayanın masada sözü geçmiyor. Filhakika Libya’da elektrik yok, su yok, yiyecek yok, içecek yok, güvenlik yok, vb. birçok sıkıntı bulunmaktadır. Yani bir devlet tecrübesizliği bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü de ülkemizde hem askeri hem de sosyal hizmet ve tecrübe deneyimi almak istiyorlar. Keza bizimde orada Doğu Akdeniz gibi bir durumdan ötürü de orada bulunduğumuzu söylemek isterim. Çünkü biz Libya sahasına girmeyene kadar söz hakkı tanımıyorlardı. Aynı durum Suriye içinde geçerli’’ diye belirtti.   Haber: Devrim AKTÜRK

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde 21.02.2020 tarihinde saat 18.00’da Habertürk’te Gazeteci görevinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Suriye – Libya ve Kamera Arkası adlı konferans verdi. Konferansa yüzlerce kişi katıldı.

 

Erzurum’da İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde 21.02.2020 tarihinde saat 18.00’da Habertürk’te Gazeteci görevinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Suriye – Libya ve Kamera Arkası adlı konferans verdi. Konferansa yüzlerce kişi katıldı. Ersoy; Kaddafi’nin öldürülmesinden sonra birçok ülkenin Libya sahasına indiğini, fakat Türkiye’nin masanın dışına itildiğini belirtti. Ancak yaşanan son gelişmelerden sonra artık Türkiye’nin de sahada söz sahibi olduğunu açıkladı.

 

Libya’da Kazan Kazan Mücadelesi Verilmektedir

 

Libya’da uzun bir süre araştırmalarda bulunduğunu ve bu kapsamda Kaddafi ile belgesel çekiminde yer aldığını belirten Mehmet Akif Ersoy; ‘‘Kaddafi’den sonra Libya denilen bir ülke kalmadı. Yani burası artık devletsiz kaldı. Bu sayede şu anda oralarda bir kazan kazan mücadelesi verilmektedir. Çünkü sahada olmayanın masada sözü geçmiyor. Filhakika Libya’da elektrik yok, su yok, yiyecek yok, içecek yok, güvenlik yok, vb. birçok sıkıntı bulunmaktadır. Yani bir devlet tecrübesizliği bulunmaktadır. Bu sebepten ötürü de ülkemizde hem askeri hem de sosyal hizmet ve tecrübe deneyimi almak istiyorlar. Keza bizimde orada Doğu Akdeniz gibi bir durumdan ötürü de orada bulunduğumuzu söylemek isterim. Çünkü biz Libya sahasına girmeyene kadar söz hakkı tanımıyorlardı. Aynı durum Suriye içinde geçerli’’ diye belirtti.

 

Haber: Devrim AKTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.