Erzurum'da terör operasyonu: 7 gözaltı

ASAYİŞ 15.06.2018 - 11:58, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da terör operasyonu: 7 gözaltı

Erzurum'un Tekman ilçesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK/KCK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'li teröristlerle irtibatlı oldukları iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.
Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütünün faaliyetlerinin ortaya çıkarılmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyonlarını sürdürüyor.    Ekipler, bu çerçevede, terör örgütünün Suriye yapılanması PYD/YPG'li teröristlerle irtibatlı oldukları, örgüt mensuplarına kargo ile malzeme aktarımı yaptıkları ve ilçedeki eylem ile faaliyetlere destek verdikleri yönünde haklarında iki ayrı soruşturma dosyası bulunan şüphelilerin yakalanması için Tekman ilçesinde operasyon düzenledi.    Belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda D.A, M.F.D, S.Ö, M.T, H.A, E.E. ve Y.İ. gözaltına alındı.    Adreslerinde yapılan aramada 2 ruhsatsız av tüfeği, 27 adet av tüfeği fişeği ve örgütsel doküman ele geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü.   
Erzurum'un Tekman ilçesinde düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK/KCK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'li teröristlerle irtibatlı oldukları iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütünün faaliyetlerinin ortaya çıkarılmasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyonlarını sürdürüyor. 


  Ekipler, bu çerçevede, terör örgütünün Suriye yapılanması PYD/YPG'li teröristlerle irtibatlı oldukları, örgüt mensuplarına kargo ile malzeme aktarımı yaptıkları ve ilçedeki eylem ile faaliyetlere destek verdikleri yönünde haklarında iki ayrı soruşturma dosyası bulunan şüphelilerin yakalanması için Tekman ilçesinde operasyon düzenledi. 


  Belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda D.A, M.F.D, S.Ö, M.T, H.A, E.E. ve Y.İ. gözaltına alındı. 


  Adreslerinde yapılan aramada 2 ruhsatsız av tüfeği, 27 adet av tüfeği fişeği ve örgütsel doküman ele geçirilen şüpheliler, emniyete götürüldü. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.