Erzurum'da trafik kazaları kameraya yansıdı

ERZURUM 15.04.2019 - 09:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da trafik kazaları kameraya yansıdı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı 3 ayrı trafik kazası kameralara yansıdı.      Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışının ardından havanın soğumasıyla birlikte gizli buzlanmanın oluştuğu yollarda, sürücülerin de dikkatsizliği ve kural ihlali sonucu 3 kişinin yaralandığı 3 ayrı trafik kazası şehir polis kameralarına yansıdı.    Erzurum’da muhtelif kavşaklarda bulunan kameralar trafik kazalarını kaydetti. Can kaybının olmadığı, 3 kişinin yaralandığı 3 trafik kazası görüntüsünde, sürücülerin dikkatsizliği sonucu araçların kaza yaptıkları ve kırmızı ışık ihlali görüldü. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum'da meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı 3 ayrı trafik kazası kameralara yansıdı.   


  Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışının ardından havanın soğumasıyla birlikte gizli buzlanmanın oluştuğu yollarda, sürücülerin de dikkatsizliği ve kural ihlali sonucu 3 kişinin yaralandığı 3 ayrı trafik kazası şehir polis kameralarına yansıdı. 


  Erzurum’da muhtelif kavşaklarda bulunan kameralar trafik kazalarını kaydetti. Can kaybının olmadığı, 3 kişinin yaralandığı 3 trafik kazası görüntüsünde, sürücülerin dikkatsizliği sonucu araçların kaza yaptıkları ve kırmızı ışık ihlali görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.