Erzurum’da trafik kazası: 1 ölü

ERZURUM 15.03.2019 - 11:14, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’da trafik kazası: 1 ölü

Erzurum’da yolun karşısına geçmek isteyen yaya, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Kaza, Çat yolu üzerinde atlama kuleleri önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası alınamayan bir otomobil cadde üzerinde seyir halindeyken yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle kafasına darbe alan vatandaşa ilk müdahale olay yerinde refüj ve yol temizliği yapan belediye ekipleri tarafından yapıldı. Ardından 112 ekipleri tarafından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.    Kazaya ilişkin tahkikat başlatıldı. 
Erzurum’da yolun karşısına geçmek isteyen yaya, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Kaza, Çat yolu üzerinde atlama kuleleri önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası alınamayan bir otomobil cadde üzerinde seyir halindeyken yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşa çarptı. Çarpmanın etkisiyle kafasına darbe alan vatandaşa ilk müdahale olay yerinde refüj ve yol temizliği yapan belediye ekipleri tarafından yapıldı. Ardından 112 ekipleri tarafından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 


  Kazaya ilişkin tahkikat başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.