Erzurum'da Traktör uçuruma yuvarlandı: 1 ölü

İLÇELER 06.10.2019 - 11:24, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Traktör uçuruma yuvarlandı: 1 ölü

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Oltu ilçesinde orman işçisi traktörle uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti.    Edinilen bilgiye göre, Oltu’nun Dutlu köyü yaylasında ormanda ağaç kesimi yapan Orhan Sonsuz (44) yönetimindeki traktör kepçe ile uçuruma yuvarlandı. Orman işçisi traktörün kaza yerinde hayatını kaybetti. Uçuruma yuvarlanan traktör ağaca takılarak uçurumda asılı kaldı.    Traktör takla atarken fırlayan Orhan Sonsuz kafasından darbe alarak hayatını kaybetti. Evli iki çocuk babası Orhan Sonsuz yapılan otopsi ve  adli işlemlerin ardından Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.    Orhan Sonsuz’un mesai arkadaşı Remzi Yücel, “İkimiz beraber çalışıyorduk, sabah biraz çalıştıktan sonra  çay molası vermiştik, çay içtik ben çay içmeye devam ederken Orhan yokuş yukarı çıkmak istedi. Ben de boş ver gel çayımızı içelim oradan kepçe çıkmaz dedim. Ama o ısrarla çıkacağım dedi. Sonra kepçe geri doğru kaçtı takla atmaya başladı. Arkasından koşup gittim ama gittiğimde ölmüştü” dedi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un Oltu ilçesinde orman işçisi traktörle uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybetti. 


  Edinilen bilgiye göre, Oltu’nun Dutlu köyü yaylasında ormanda ağaç kesimi yapan Orhan Sonsuz (44) yönetimindeki traktör kepçe ile uçuruma yuvarlandı. Orman işçisi traktörün kaza yerinde hayatını kaybetti. Uçuruma yuvarlanan traktör ağaca takılarak uçurumda asılı kaldı. 


  Traktör takla atarken fırlayan Orhan Sonsuz kafasından darbe alarak hayatını kaybetti. Evli iki çocuk babası Orhan Sonsuz yapılan otopsi ve  adli işlemlerin ardından Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 


  Orhan Sonsuz’un mesai arkadaşı Remzi Yücel, “İkimiz beraber çalışıyorduk, sabah biraz çalıştıktan sonra  çay molası vermiştik, çay içtik ben çay içmeye devam ederken Orhan yokuş yukarı çıkmak istedi. Ben de boş ver gel çayımızı içelim oradan kepçe çıkmaz dedim. Ama o ısrarla çıkacağım dedi. Sonra kepçe geri doğru kaçtı takla atmaya başladı. Arkasından koşup gittim ama gittiğimde ölmüştü” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.