Erzurum'da Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu Eğitimi Başladı

ERZURUM 03.03.2019 - 13:10, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'da Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu Eğitimi Başladı

Erzurum’da uzun süredir beklenen ve kayıtları bir günde tükenen ücretsiz fotoğrafçılık kursu eğitime başladı.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da Atatürk Üniversite kampüsü içerisinde yer alan Teknokent’te, kayıtları bir günde tükenen ücretsiz fotoğrafçılık kursu eğitime başladı. Erzurum Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından “Gençlik Gelecektedir” sloganıyla kayıtlar yapılmıştı.  Teknokent’teki eğitimin ilk haftası kamerada pozlama, enstantene, diyafram, lensler ile ilgili teorik bilgilerle sona erdi. Altmıştan fazla kursiyerin yer aldığı fotoğrafçılık kursunda, üniversite öğrencileri ile birlikte liseli gençlerde kursa ortak oldular. Önemlikle eğitimciler, liseli kardeşleriyle daha fazla ilgileneceklerini ve onlara en iyi hizmeti sunacaklarını açıkladılar. Nitekim her kursiyerin farklı fakültelerde ve farklı bölümlerde okuması, kursun gün boyunca daha eğlenceli ve daha aktif geçmesini sağladı.   Dersin sonuna doğru kursiyerler interaktif bir biçimde soru sorarken, eğitimciler ise sorulan sorulara aydınlatıcı cevaplar vermeye çalıştılar. Bu sayede gösterilen konular ile ilgili kursiyerlerin ufku açılırken, eğitimciler ise verdikleri dersin başarıyla sona ermesindeki memnuniyetlerini dile getirdiler.    Eğitimciler diğer günlerde montaj, kurgu, teknik çekim aşamaları ile ilgili saha çalışmaları yapacaklarını bildirdiler. Bunlarla birlikte eğitimin sadece 4 hafta süreceğini ve katılım isteğinin fazla olmasından ötürü, ikinci bir kursunda Mart ayının sonlarına doğru açılacağını aktardılar. Akabinde yapılan açıklama, dört haftanın sonunda kursiyerlere sertifika vereceklerini söylediler.
Erzurum’da uzun süredir beklenen ve kayıtları bir günde tükenen ücretsiz fotoğrafçılık kursu eğitime başladı.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’da Atatürk Üniversite kampüsü içerisinde yer alan Teknokent’te, kayıtları bir günde tükenen ücretsiz fotoğrafçılık kursu eğitime başladı. Erzurum Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından “Gençlik Gelecektedir” sloganıyla kayıtlar yapılmıştı.  Teknokent’teki eğitimin ilk haftası kamerada pozlama, enstantene, diyafram, lensler ile ilgili teorik bilgilerle sona erdi. Altmıştan fazla kursiyerin yer aldığı fotoğrafçılık kursunda, üniversite öğrencileri ile birlikte liseli gençlerde kursa ortak oldular. Önemlikle eğitimciler, liseli kardeşleriyle daha fazla ilgileneceklerini ve onlara en iyi hizmeti sunacaklarını açıkladılar. Nitekim her kursiyerin farklı fakültelerde ve farklı bölümlerde okuması, kursun gün boyunca daha eğlenceli ve daha aktif geçmesini sağladı.

 

Dersin sonuna doğru kursiyerler interaktif bir biçimde soru sorarken, eğitimciler ise sorulan sorulara aydınlatıcı cevaplar vermeye çalıştılar. Bu sayede gösterilen konular ile ilgili kursiyerlerin ufku açılırken, eğitimciler ise verdikleri dersin başarıyla sona ermesindeki memnuniyetlerini dile getirdiler. 

 

Eğitimciler diğer günlerde montaj, kurgu, teknik çekim aşamaları ile ilgili saha çalışmaları yapacaklarını bildirdiler. Bunlarla birlikte eğitimin sadece 4 hafta süreceğini ve katılım isteğinin fazla olmasından ötürü, ikinci bir kursunda Mart ayının sonlarına doğru açılacağını aktardılar. Akabinde yapılan açıklama, dört haftanın sonunda kursiyerlere sertifika vereceklerini söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.