Erzurum’dan yurt dışına balık pazarlıyor

İLÇELER 04.04.2021 - 19:56, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’dan yurt dışına balık pazarlıyor

Erzurumsonhaber / erzurum - Oltu Ayvalı Barajında bir yıl önce yapılan kafeslerde yıllık 500 ton alabalık ve somon balığı yetiştirilmeye başlandı.      Tesis sahibi Ahmet Okuyan 2010 yılında balıkçılığa başladıklarını belirterek, "İspir Kuzgun barajında balık tesislerimiz var. Ayrıca  Erzincan’da da bir tesisimiz var. Ayvalı Barajına da bir yıl önce kafes yerleştirdik. Diğer tesislerimizden Ayvalı Barajındaki kafeslerimize yavru getirdik. Artık Ayvalı Barajında da balık yetiştirmeye başladık. Şu an ürettiğimiz balıklarımız çok güzel. Yetiştirdiğimiz balıklarımızı gerek yurt dışına gerek yurt içine pazarlıyoruz. Şu an kafeslerimizde  gök kuşağı alabalık ve somon balığı üretiyoruz" dedi. 

Erzurumsonhaber / erzurum - Oltu Ayvalı Barajında bir yıl önce yapılan kafeslerde yıllık 500 ton alabalık ve somon balığı yetiştirilmeye başlandı.   


  Tesis sahibi Ahmet Okuyan 2010 yılında balıkçılığa başladıklarını belirterek, "İspir Kuzgun barajında balık tesislerimiz var. Ayrıca  Erzincan’da da bir tesisimiz var. Ayvalı Barajına da bir yıl önce kafes yerleştirdik. Diğer tesislerimizden Ayvalı Barajındaki kafeslerimize yavru getirdik. Artık Ayvalı Barajında da balık yetiştirmeye başladık. Şu an ürettiğimiz balıklarımız çok güzel. Yetiştirdiğimiz balıklarımızı gerek yurt dışına gerek yurt içine pazarlıyoruz. Şu an kafeslerimizde  gök kuşağı alabalık ve somon balığı üretiyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.