Erzurum-Horasan yolu kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı

İLÇELER 01.02.2020 - 08:34, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum-Horasan yolu kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum-Horasan yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldı.      Trafik ekipleri, kar yağışı ve yoğun tipi dolayısıyla Erzurum ile Horasan ilçesi arasındaki yolu trafiğe kapattı. Çok sayıda trafik kazasının meydana geldiği karayolunda ekipler çalışma başlattı.     Öte yandan Ağrı’nın Eleşkirt ve Erzurum’un Horasan ilçesi çıkışında ki karayolunda her iki yöne de araçların geçişine izin verilmiyor. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum-Horasan yolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldı.   


  Trafik ekipleri, kar yağışı ve yoğun tipi dolayısıyla Erzurum ile Horasan ilçesi arasındaki yolu trafiğe kapattı. Çok sayıda trafik kazasının meydana geldiği karayolunda ekipler çalışma başlattı.  


  Öte yandan Ağrı’nın Eleşkirt ve Erzurum’un Horasan ilçesi çıkışında ki karayolunda her iki yöne de araçların geçişine izin verilmiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.