Erzurum il birincisi Pasinlerden

İLÇELER 04.09.2019 - 14:32, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum il birincisi Pasinlerden

Erzurumsonhaber / Erzurum - Pasinler İlçe Merkez Yatılı Kuran Kursu öğrencisi İbrahim Budak, hafızlık yarışmasında il birincisi oldu.      Pasinler İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Erkek Kuran Kursu öğrencisi İbrahim Budak, Erzurum’da yapılan hafızlık yarışmasında il birincisi olarak Pasinler’in yüzünü güldürdü.    Pasinler İlçe Müftü vekili Murat Cansever, "Müftülüğümüze bağlı erkek kuran kursumuzda hafızlık yapan öğrencilerimizden İbrahim Budak, Erzurum’da yapılan hafızlık yarışmasına katılarak birincilik derecesini elde etmiştir. Başta öğrencimizin hocası Mehmet Sarıgül’e, öğrencimiz İbrahim Budak’a elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür ederim" dedi.    Cansever ayrıca, "İlçe müftlüğü olarak erkek kuran kurslarımızda ve kız kuran kurslarımızda öğrencilerimizin daha iyi koşullarda Kuran-ı Kerim öğrenmesi ve hafızlıklarını tamamlaması gerek müftülüğümüz, gerekse de kuran kurslarımızdaki hocalarımızla öğrencilerimize tam destek veriyoruz" şeklinde konuştu. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Pasinler İlçe Merkez Yatılı Kuran Kursu öğrencisi İbrahim Budak, hafızlık yarışmasında il birincisi oldu.   


  Pasinler İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Erkek Kuran Kursu öğrencisi İbrahim Budak, Erzurum’da yapılan hafızlık yarışmasında il birincisi olarak Pasinler’in yüzünü güldürdü. 


  Pasinler İlçe Müftü vekili Murat Cansever, "Müftülüğümüze bağlı erkek kuran kursumuzda hafızlık yapan öğrencilerimizden İbrahim Budak, Erzurum’da yapılan hafızlık yarışmasına katılarak birincilik derecesini elde etmiştir. Başta öğrencimizin hocası Mehmet Sarıgül’e, öğrencimiz İbrahim Budak’a elde ettikleri başarıdan dolayı teşekkür ederim" dedi. 


  Cansever ayrıca, "İlçe müftlüğü olarak erkek kuran kurslarımızda ve kız kuran kurslarımızda öğrencilerimizin daha iyi koşullarda Kuran-ı Kerim öğrenmesi ve hafızlıklarını tamamlaması gerek müftülüğümüz, gerekse de kuran kurslarımızdaki hocalarımızla öğrencilerimize tam destek veriyoruz" şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.