Erzurum'lu İş Adamı Dursun Yıldız Hayatını Kaybetti

ERZURUM 13.05.2019 - 19:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum'lu İş Adamı Dursun Yıldız Hayatını Kaybetti

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un tanınan ve sevilen işadamlarından ve Siyasetçilerinden olan Dursun Yıldız, bu sabaha karşı yaşama veda etti. Bir süredir sağlık problemleri bulunan ve hastanede tedavi gören Dursun Yıldız’ın vefatı, Erzurum’da büyük üzüntüye sebep oldu. MÜSİAD’ın Şube Başkanlığı görevinin yanı sıra,   Ak Parti'nin Erzurum'da  Efsane Dönemi olarak kabul edilen 2009-2014 yılları arasında Efsane İl Başkanı olarak anılan Murat KILIÇ 'ın yönetiminde İl Teşkilat başkanlığı görevini yürüten Dursun Yıldız, Erzurum’da hemen her kesimin yakından tanıdığı ve sevip saydığı bir isimdi. Dursun Yıldız, bugün ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Tortum Pehlivanlı’da toprağa verilecek. ERZURUMSONHABER ailesi olarak; bizler de Dursun Yıldız’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, eş-dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum’un tanınan ve sevilen işadamlarından ve Siyasetçilerinden olan Dursun Yıldız, bu sabaha karşı yaşama veda etti. Bir süredir sağlık problemleri bulunan ve hastanede tedavi gören Dursun Yıldız’ın vefatı, Erzurum’da büyük üzüntüye sebep oldu.

MÜSİAD’ın Şube Başkanlığı görevinin yanı sıra,   Ak Parti'nin Erzurum'da  Efsane Dönemi olarak kabul edilen 2009-2014 yılları arasında Efsane İl Başkanı olarak anılan Murat KILIÇ 'ın yönetiminde İl Teşkilat başkanlığı görevini yürüten Dursun Yıldız, Erzurum’da hemen her kesimin yakından tanıdığı ve sevip saydığı bir isimdi.

Dursun Yıldız, bugün ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Tortum Pehlivanlı’da toprağa verilecek.

ERZURUMSONHABER ailesi olarak; bizler de Dursun Yıldız’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi, eş-dost ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.