Erzurum Nisan'da kara teslim

ERZURUM 22.04.2019 - 13:07, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum Nisan'da kara teslim

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da etkili olan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. Erzurumlular Nisan ayının ortasında kar sürpriziyle karşılaştı.      Erzurum'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkisini artırdı. Şehir merkezinde şiddetini artıran kar yağışına vatandaşlar ise hazırlıksız yakalandı.    Erzurum’da dört mevsimi aynı anda yaşadıklarını belirten vatandaşlar yazı beklediklerini söylediler.    Ayrıca Meteoroloji yetkilileri kar yağışıyla birlikte akşam saatlerinde don ve buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurum’da etkili olan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. Erzurumlular Nisan ayının ortasında kar sürpriziyle karşılaştı.   


  Erzurum'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkisini artırdı. Şehir merkezinde şiddetini artıran kar yağışına vatandaşlar ise hazırlıksız yakalandı. 


  Erzurum’da dört mevsimi aynı anda yaşadıklarını belirten vatandaşlar yazı beklediklerini söylediler. 


  Ayrıca Meteoroloji yetkilileri kar yağışıyla birlikte akşam saatlerinde don ve buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.