Erzurum polisinden huzur uygulaması

ASAYİŞ 25.01.2019 - 11:09, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum polisinden huzur uygulaması

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum polisi suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla çok sayıda metruk binada denetim yaparak araçları kontrol etti.    İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, kentte suçların önlenmesi ve suça karışanların yakalanması amacıyla gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürüyor. Ekipler bu çerçevede kent merkezindeki Ulucami ile Üç Kümbetler çevresi, Bosna Caddesi, Rabia Ana Mahallesi ve Mahallebaşı semtindeki çok sayıda metruk binada kontrol yaptı.    Ekipler, denetimler kapsamında şüpheli gördükleri kişilerin üstlerini arayarak GBT sorgulamalarını yaptı. Araçları da durduran polis ekipleri hem araçlarda arama yaptı hem de sürücülerin ehliyet ve ruhsatlarını inceledi.    Yetkililer, kentte bu tür uygulamaların süreceğini belirtti. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurum polisi suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla çok sayıda metruk binada denetim yaparak araçları kontrol etti. 


  İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, kentte suçların önlenmesi ve suça karışanların yakalanması amacıyla gerçekleştirdiği çalışmaları sürdürüyor. Ekipler bu çerçevede kent merkezindeki Ulucami ile Üç Kümbetler çevresi, Bosna Caddesi, Rabia Ana Mahallesi ve Mahallebaşı semtindeki çok sayıda metruk binada kontrol yaptı. 


  Ekipler, denetimler kapsamında şüpheli gördükleri kişilerin üstlerini arayarak GBT sorgulamalarını yaptı. Araçları da durduran polis ekipleri hem araçlarda arama yaptı hem de sürücülerin ehliyet ve ruhsatlarını inceledi. 


  Yetkililer, kentte bu tür uygulamaların süreceğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.