Erzurum’un ilk özel Radyosu Radyo Ritm 26 yaşında

ERZURUM 13.02.2018 - 09:19, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum’un ilk özel Radyosu Radyo Ritm 26 yaşında

Erzurum'un ilk özel radyosu Radyo Ritm kuruluşunun 26. yıldönümünü kutluyor.
Erzurumsonhaber / Erzurum - Aynı zamanda Türkiye'nin de ilk özel radyolarından biri olan ve 88.8 frekansında 26 yıldır kesintisiz yayın yapan Radyo Ritm, dinleyicilerine ilk kez 12 Şubat 1992'de merhaba demişti. Kuruluşundan bugüne ilklere imza atan; tarafsız haber programları ve kaliteli yayın anlayışıyla sektörün öncülerinden olan Ritm Fm yeni yayın döneminde de sürpriz programlarla dinleyicilerin karşısında olmayı hedefliyor. 26. yaşını kutlayan Radyo Ritm'in Genel Yayın Yönetmeni ve Ritm Fm kurucusu Mesut Gülrek "Çok büyük bir heyecanla 26. yılımızı kutluyoruz. Bugüne kadar neler yapmışız, ne güzel günler geçirmişiz. Bizleri şimdiye kadar yalnız bırakmayan dinleyicilerimize çok teşekkür ederiz" dedi.
Erzurum'un ilk özel radyosu Radyo Ritm kuruluşunun 26. yıldönümünü kutluyor.

Erzurumsonhaber / Erzurum - Aynı zamanda Türkiye'nin de ilk özel radyolarından biri olan ve 88.8 frekansında 26 yıldır kesintisiz yayın yapan Radyo Ritm, dinleyicilerine ilk kez 12 Şubat 1992'de merhaba demişti.


Kuruluşundan bugüne ilklere imza atan; tarafsız haber programları ve kaliteli yayın anlayışıyla sektörün öncülerinden olan Ritm Fm yeni yayın döneminde de sürpriz programlarla dinleyicilerin karşısında olmayı hedefliyor.


26. yaşını kutlayan Radyo Ritm'in Genel Yayın Yönetmeni ve Ritm Fm kurucusu Mesut Gülrek "Çok büyük bir heyecanla 26. yılımızı kutluyoruz. Bugüne kadar neler yapmışız, ne güzel günler geçirmişiz. Bizleri şimdiye kadar yalnız bırakmayan dinleyicilerimize çok teşekkür ederiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.