Erzurum ve İlçelerde Okullar Tatil

ERZURUM 27.12.2018 - 13:33, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurum ve İlçelerde Okullar Tatil

Erzurumsonhaber / Erzurum -   Kar yağışının etkili olduğu Erzurum’da yarın eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecek.    Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde bulunan tüm okul öncesi, ilköğretim okulları, liseler ve özel eğitim ve öğretim kurumları 28.12.2018 Cuma günü 1 gün tatil edilmistir. Kurum ve kuruluşlarda çalışan engelli personel ile hamile bayanların da idari sayılacağı kaydedildi  

Erzurumsonhaber / Erzurum -   Kar yağışının etkili olduğu Erzurum’da yarın eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilecek. 

 

Erzurum Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde bulunan tüm okul öncesi, ilköğretim okulları, liseler ve özel eğitim ve öğretim kurumları 28.12.2018 Cuma günü 1 gün tatil edilmistir.

Kurum ve kuruluşlarda çalışan engelli personel ile hamile bayanların da idari sayılacağı kaydedildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.