Erzurumlu görme engelli Berna’nın Umre hayali gerçekleşti

ERZURUM 03.01.2020 - 14:31, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurumlu görme engelli Berna’nın Umre hayali gerçekleşti

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurumlu görme engelli Berna’nın Umre hayali gerçekleşti    Aziziye ilçesinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca hizmete konulan Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören Berna Deligöz (19), bir süre önce İl Müftülüğünce bedensel engelliler arasında düzenlenen dini bilgiler yarışmasında birincilik kazandığı için umre ile ödüllendirilmişti.      Deligöz'ün de aralarında bulunduğu 3 engelli, hayırsever işadamlarının da yardımı ile Aziziye Müftülüğü ve Erzurum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce yürütülen faaliyette Aziziye Müftülüğü HZ. Ebubekir Kur'an Kursu Hocası Kadriye Bilici'nin projesi ile umre hayallerini gerçeğe dönüştürdüler.    Kutsal topraklarda 12 gün boyunca Umre yapan, mukaddes mekânları ziyaret eden engellilerle yakından ilgilenen ve daha önce de özel çocukları Umreye götüren Kadriye Bilici’nin projesine; Diyanet İşleri Başkanlığı, Erzurum İl Müftülüğü, Aziziye İlçe Müftülüğü, Erzurum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte işadamları Ömer Düzgün ve Serdar Burulday destek oldular.    Umre dönüşü mutlulukları gözlerinden okunan engelliler özellikle Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve hayırsever işadamları Ömer Düzgün ile Serdar Burulday'a teşekkür ettiler. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Erzurumlu görme engelli Berna’nın Umre hayali gerçekleşti 


  Aziziye ilçesinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca hizmete konulan Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören Berna Deligöz (19), bir süre önce İl Müftülüğünce bedensel engelliler arasında düzenlenen dini bilgiler yarışmasında birincilik kazandığı için umre ile ödüllendirilmişti.   


  Deligöz'ün de aralarında bulunduğu 3 engelli, hayırsever işadamlarının da yardımı ile Aziziye Müftülüğü ve Erzurum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce yürütülen faaliyette Aziziye Müftülüğü HZ. Ebubekir Kur'an Kursu Hocası Kadriye Bilici'nin projesi ile umre hayallerini gerçeğe dönüştürdüler. 


  Kutsal topraklarda 12 gün boyunca Umre yapan, mukaddes mekânları ziyaret eden engellilerle yakından ilgilenen ve daha önce de özel çocukları Umreye götüren Kadriye Bilici’nin projesine; Diyanet İşleri Başkanlığı, Erzurum İl Müftülüğü, Aziziye İlçe Müftülüğü, Erzurum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile birlikte işadamları Ömer Düzgün ve Serdar Burulday destek oldular. 


  Umre dönüşü mutlulukları gözlerinden okunan engelliler özellikle Diyanet İşleri Başkanlığı’na ve hayırsever işadamları Ömer Düzgün ile Serdar Burulday'a teşekkür ettiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.