Erzurumlu yönetmenin güldüren “Evde kal “isyanı

ERZURUM 20.04.2020 - 16:58, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurumlu yönetmenin güldüren “Evde kal “isyanı

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumlu tiyatrocu ve yönetmen Emrah Çılgı Korona virüs tedbirleri kapsamında evde kaldığı sürede eşinin verdiği yemeklere isyan etmesi izleyenleri gülümsetti.    Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda yönetmenlik yapan Emrah Çılgı Korna virüs tedbirleri kapsamında tiyatroların bir süreliğine kapanması üzerine çalışmalarını evinden sürdürüyor. Çılgı, evde kaldığı sürede yaşadıklarını anlattığı video ise izleyenleri bu günlerde bir nebzede olsa gülümsetti. Çılgı eşiyle yaşadığı diyaloğu anlattığı videoda eşinin kendisine kilo almaması için sadece salata yedirdiğini söyleyerek isyan etti.    Bu anları sosyal medyada paylaşan Çılgı’nın, videosu kısa sürede yüzlerce kişi tarafından izlendi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Erzurumlu tiyatrocu ve yönetmen Emrah Çılgı Korona virüs tedbirleri kapsamında evde kaldığı sürede eşinin verdiği yemeklere isyan etmesi izleyenleri gülümsetti. 


  Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda yönetmenlik yapan Emrah Çılgı Korna virüs tedbirleri kapsamında tiyatroların bir süreliğine kapanması üzerine çalışmalarını evinden sürdürüyor. Çılgı, evde kaldığı sürede yaşadıklarını anlattığı video ise izleyenleri bu günlerde bir nebzede olsa gülümsetti. Çılgı eşiyle yaşadığı diyaloğu anlattığı videoda eşinin kendisine kilo almaması için sadece salata yedirdiğini söyleyerek isyan etti. 


  Bu anları sosyal medyada paylaşan Çılgı’nın, videosu kısa sürede yüzlerce kişi tarafından izlendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.