Erzurumlu Yüzbaşı şehit oldu

ERZURUM 16.06.2018 - 12:23, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurumlu Yüzbaşı şehit oldu

Erzurumsonhaber / Erzurum - Şırnak kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve yaklaşık bir haftadır GATA’da tedavi gören Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi şehit oldu.      Edinilen bilgiye göre, Şırnak kırsalında teröristler ile girdiği çatışmada ağır yaralanan ve Ankara GATA'da bir haftadır tedavi gören Erzurumlu Yüzbaşı Yunus Çelebi bugün sabah saatlerinde şehit oldu.    Şehidin cenaze programı ile ilgili daha sonra açıklama yapılacağı belirtildi. 

Erzurumsonhaber / Erzurum - Şırnak kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve yaklaşık bir haftadır GATA’da tedavi gören Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi şehit oldu.   


  Edinilen bilgiye göre, Şırnak kırsalında teröristler ile girdiği çatışmada ağır yaralanan ve Ankara GATA'da bir haftadır tedavi gören Erzurumlu Yüzbaşı Yunus Çelebi bugün sabah saatlerinde şehit oldu. 


  Şehidin cenaze programı ile ilgili daha sonra açıklama yapılacağı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.