Erzurumlulardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi seli

ERZURUM 01.03.2019 - 11:45, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

Erzurumlulardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi seli

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimler için düzenlenen mitinge katılmak üzere Erzurum'a geldi. Kar yağışı ve soğuk havaya aldırış etmeyen binlerce Erzurumlu, Erdoğan’a sıcak sevgi selinde bulundu.       Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı havalimanında Vali Okay Memiş, protokol üyeleri ve partililer karşıladı. Bir süre havalimanında bekleyen Erdoğan, geçiş güzergahında konvoyunu durduran gençlerle, fotoğraf çektirdi. Bir süre burada, kar yağışı altında öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, daha sonra mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'na geçti.    İstasyon Meydanı’nda saatler öncesinde yerlerini alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekleyen vatandaşlar İHA mikrofonuna konuştu. Eksi 10 dereceyi bulan soğuk havanın ve kar yağışının Erdoğan sevgisinin önüne geçmediğini ifade eden vatandaşlar, “Reisimizi, başkanımızı çok seviyoruz. Onun için ölürüz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşkanımıza Erzurum’dan tam destek” diye konuştu.    Mitingin ardından Erzurum Valiliğini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Erzurum’dan ayrıldı. 

Erzurumsonhaber / Erzurum -  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimler için düzenlenen mitinge katılmak üzere Erzurum'a geldi. Kar yağışı ve soğuk havaya aldırış etmeyen binlerce Erzurumlu, Erdoğan’a sıcak sevgi selinde bulundu.

   
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı havalimanında Vali Okay Memiş, protokol üyeleri ve partililer karşıladı. Bir süre havalimanında bekleyen Erdoğan, geçiş güzergahında konvoyunu durduran gençlerle, fotoğraf çektirdi. Bir süre burada, kar yağışı altında öğrencilerle sohbet eden Erdoğan, daha sonra mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'na geçti. 


  İstasyon Meydanı’nda saatler öncesinde yerlerini alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekleyen vatandaşlar İHA mikrofonuna konuştu. Eksi 10 dereceyi bulan soğuk havanın ve kar yağışının Erdoğan sevgisinin önüne geçmediğini ifade eden vatandaşlar, “Reisimizi, başkanımızı çok seviyoruz. Onun için ölürüz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşkanımıza Erzurum’dan tam destek” diye konuştu. 


  Mitingin ardından Erzurum Valiliğini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Erzurum’dan ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.