ESOB Başkanı Fırat’tan Başkan Sekmen’e teşekkür

ERZURUM 09.11.2017 - 09:48, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:36
 

ESOB Başkanı Fırat’tan Başkan Sekmen’e teşekkür

Erzurum Son Haber / Erzurum - Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat ile ESOB’a bağlı oda başkanları, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.  Başkan Sekmen, oda başkanlarıyla Büyükşehir’in meclis salonunda bir araya geldi. TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve ESOB Başkanı Fırat, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, kent esnafının sorunlarına yönelik sunduğu çözüm ve katkıdan ötürü Başkan Sekmen’e teşekkür etti. Fırat, şunları kaydetti: “Öncelikle belirtmeliyim ki en küçük sorunumuz da bile bize her türlü katkı ve desteği sağlayan, çözüm üreten bir belediye başkanına sahibiz. Esnafın kronik hale gelen sorunlarına bile çare arayışımıza ciddi eğilim gösteren Sayın Başkana esnaflarımız adına teşekkür etmek istiyorum. Kendisi göreve geldiği günden bu yana kent için önemli çalışmalara imza attı. Marifetin iltifata tabi olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Erzurum gibi kadim bir şehrin köklü sorunlarının bir çırpıda iyileştirilmesini beklemek yanlış olur. Ama geçen zaman içinde başkanın bu anlamda gösterdiği hassasiyet ve çözüm arayışlarını memnuniyetle karşılıyoruz.”

Erzurum Son Haber / Erzurum - Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat ile ESOB’a bağlı oda başkanları, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. 


Başkan Sekmen, oda başkanlarıyla Büyükşehir’in meclis salonunda bir araya geldi. TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve ESOB Başkanı Fırat, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, kent esnafının sorunlarına yönelik sunduğu çözüm ve katkıdan ötürü Başkan Sekmen’e teşekkür etti. Fırat, şunları kaydetti: “Öncelikle belirtmeliyim ki en küçük sorunumuz da bile bize her türlü katkı ve desteği sağlayan, çözüm üreten bir belediye başkanına sahibiz. Esnafın kronik hale gelen sorunlarına bile çare arayışımıza ciddi eğilim gösteren Sayın Başkana esnaflarımız adına teşekkür etmek istiyorum. Kendisi göreve geldiği günden bu yana kent için önemli çalışmalara imza attı. Marifetin iltifata tabi olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Erzurum gibi kadim bir şehrin köklü sorunlarının bir çırpıda iyileştirilmesini beklemek yanlış olur. Ama geçen zaman içinde başkanın bu anlamda gösterdiği hassasiyet ve çözüm arayışlarını memnuniyetle karşılıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve erzurumsonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.